اخبار 1129

ساخت وبلاگ

معاون استاندار:

نرخ خودکشی در ایلام به پایین ترین میزان در 15 سال گذشته رسیده است

معاون استاندار ایلام گفت: اسناد و آمار رسمی و مستقل نشان می دهد نرخ خودکشی در این استان به پایین ترین میزان در 15 سال گذشته رسیده است.
 حسین کلانتری در نشست کارگروه تخصصی اجتماعی استان ایلام اظهار کرد: نرخ خودکشی در این استان سال 94 نسبت به سال 93، 14 درصد و در سال 95 نسبت به سال قبل 21.5 درصد کاهش یافته است.
وی یادآور شد: همچنین بر اساس آمار وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی ایلام، اقدام به خودکشی در این استان سال 95 نسبت به سال 94 بیش از 33 درصد کاهش یافته است.
معاون استاندار ایلام تاکید کرد: استان ایلام از نظر نسبت تعداد معتادان به کل جمعیت از رتبه 23 استان های کشور در 2 سال گذشته به رتبه 27 کشور بهبود یافته و در زمینه نرخ طلاق نیز آخرین استان کشور است.
کلانتری یادآور شد: وضع موجود در زمینه آسیب های اجتماعی در این استان مطلوب نیست اما در راستای حل مشکل، تمامی دست اندرکاران اعم از مردم و مسئولان تلاش کرده و خروجی آن نشان از بهبود نسبی وضعیت استان دارد.
وی با تاکید بر اینکه رسانه هایی که انتقاد اصولی می کنند راه را به مسئولان نشان می دهند، اضافه کرد: اما اینکه عده ای اصرار دارند وضعیت ایلام را سیاه نمایی کرده و ذهن جامعه را مشوش کنند به منافع مردم استان ضربه می زند.
معاون سیاسی ، امنیتی استاندار ایلام تاکید کرد: حتی یک کنسرت و یا برنامه هنری در این چند سال در استان لغو نشده است اما با سیاه نشان دادن وضعیت استان چگونه می توان انتظار داشت سرمایه گذاران بخش خصوصی وارد استان شوند.
کلانتری اضافه کرد: بر اساس آمار منابع رسمی و معتبر مانند قوه قضاییه و پزشکی قانونی وضعیت استان نسبت به گذشته بسیار بهتر شده است اما مشکلات و مسائل هنوز وجود دارد و باید همه تلاش خود را در این زمینه به طور مستمر ادامه دهند.
** انتشار نتایج پیمایش وضعیت فرهنگی اجتماعی استان ایلام در 11 جلد
مدیرکل امور اجتماعی استانداری ایلام نیز در این نشست گفت: نتایج پیمایش وضعیت اجتماعی، فرهنگی استان ایلام به تفکیک شهرستان ها در 11 جلد چاپ و منتشر شده است.
علی مهرعلیزاده اظهار کرد: این پیمایش توسط پژوهشگران و محققان دانشگاه تهران انجام شده و برای برنامه ریزی و کار تحقیقی و پژوهشی بر روی وضعیت اجتماعی استان در دسترس پژوهشگران و دانشگاهیان قرار گرفته است.
وی یادآور شد: نقشه پراکندگی آسیب های اجتماعی استان ایلام در بین سال های 90 تا 94 با محوریت سلامت روان، خشونت و طلاق با همکاری استانداری ایلام، دانشگاه علوم پزشکی، نیروی انتظامی و بهزیستی تهیه خواهد شد.
وی تاکید کرد: این نقشه با هدف شناسایی نقاط آسیب پذیر استان و قرار دادن این نقاط در اولویت برنامه‌ریزی‌ها تهیه می‌شود.


رئیس آموزش‌وپرورش شهرستان ایلام:
تقویت بنیه‌ی اخلاقی با تعمیق فرهنگ مطالعه ممکن می‌شود

رئیس آموزش‌وپرورش شهرستان ایلام گفت: ترویج فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی در سطح جامعه، موجب تقویت بنیان‌های دینی و ارزش‌های اسلامی در سطح جامعه می‌شود .
به گزارش خبرگزاری ایسنا، منطقه ایلام، دکتر «جاسم ولدبیگی» در مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره کتاب‌خوانی رضوی در این استان، اظهار کرد: پیامبر اکرم (ص) همواره بر تمسک افراد جامعه به دو ستون اصلی و بزرگ یعنی قرآن کریم، عترت و اهل‌بیت (ع) سفارش کرده‌اند .
وی با بیان اینکه اگر به این دو اصل مهم تمسک بجوییم هرگز در مسیر و راه باطل قرار نخواهیم گرفت، افزود: امروز ما از ولایت و رهبری ائمه اطهار (ع) برخورداریم و مردم ایران اسلامی علاوه بر اینکه از ولایت علی بن موس الرضا (ع) برخوردارند، وجود مقدس آن حضرت در سرزمین ایران اسلامی حضور دارد و این نعمت بسیار بزرگی است.
رئیس آموزش‌وپرورش ایلام با اشاره به اینکه جامعه اسلامی باید ویژگی‌هایی داشته باشد، اضافه کرد: هر جامعه‌ای دارای ویژگی‌هایی است و دین مبین اسلام هم برای سعادت آخرت بشریت برنامه دارد و هم برای دنیای مادی و اقتصادی جامعه برنامه دارد .
ولدبیگی ابراز کرد: جامعه اسلامی جامعه‌ای است که متخلق به اخلاق اسلامی و ارزش‌های دینی باشد، مناسک دینی که اساس دین مبین اسلام هستند در آن رعایت شود و تأثیرات این مناسک ازجمله برگزاری و اقامه نماز در سطح جامعه نمودار باشد و ارزش‌های اسلامی و اخلاقی در سطح عمل در جامعه رعایت شود .
وی با اشاره به اینکه یکی از ویژگی‌های جامعه اسلامی توجه به مطالعه و کتاب‌خوانی است، گفت: متأسفانه میزان مطالعه و کتاب‌خوانی در جامعه ما نسبت به سایر کشورهای جهان در وضعیت مطلوبی قرار ندارد و باید بنابر توصیه‌های اکید مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه کتاب‌خوانی و مطالعه باید جزئی از زندگی ایرانیان باشد، این فرهنگ در سطح جامعه ترویج داده شود .
ولدبیگی ابراز کرد: سبک زندگی ایرانی و اسلامی باید احیا شود، امروز متأسفانه شاهد هستیم که فضای مجازی سبک زندگی ایرانی اسلامی را مورد تهدید قرار داده است چراکه سبک زندگی خانواده‌ها و فرزندان ما را به هم زده است، البته باید برای این فضای مجازی برنامه‌ریزی شود و آن را تبدیل به یک فرصت مناسب در راستای توسعه فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی و سبک زندگی ایرانی اسلامی کرد .
وی افزود: اولین رسالت آموزش‌وپرورش تقویت بنیان‌های اعتقادی و دینی دانش آموزان است و ترویج فرهنگ و مطالعه و کتاب‌خوانی یکی از اصول تقویت بنیه اخلاقی و دینی فرزندان در مدارس است .
ولدبیگی در پایان خاطرنشان کرد: از ویژگی‌های مهم جامعه اسلامی اخلاق است، یکی از کارهای اخلاقی تشویق به فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی است و باید فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی را در سبد فرهنگی خانوارهای جامعه اسلامی قرار گیرد .

هفته نامه ی پیک ایلام /peyk-e ilam...
ما را در سایت هفته نامه ی پیک ایلام /peyk-e ilam دنبال می کنید

برچسب : اخبار, نویسنده : peikeilama بازدید : 152 تاريخ : جمعه 27 مرداد 1396 ساعت: 11:27