اخبار 1309

ساخت وبلاگ

استاندار ایلام:
استان به برکت اربعین توسعه قابل توجهی پیدا کرده است

استاندار ایلام به تشریح اقدامات انجام شده در مرز مهران و شهرهای ایلام در آستانه پیاده روی اربعین پرداخت و گفت: عمل، گفتار و حرکات مردم ایلام به گونه ای است که این استان به عنوان پایتخت خادمان سیدالشهدا ثبت و ضبط شده است. مردم مهران در این ماه کسب و کار ندارند و خانه‌هایشان به عنوان بیت الحسین مورد استفاده قرار می‌گیرد و این نشان دهنده یک رویکرد و تحول فرهنگی عظیم است.
دکتر حسن بهرام نیا استاندار ایلام با حضور در خبرگزاری ایسنا ضمن گفت و گو با دکتر محمد مهدی خیرجو مدیرعامل ایسنا به سوالات خبرنگاران این خبرگزاری پاسخ داد.
وی در ابتدا با اشاره به جایگاه ممتاز ایسنا بین جامعه ی مخاطب و تهیه اخبار مهم، تاثیرگذار، تامل برانگیز و به موقع توام با صداقت و براساس واقعیت های جامعه و اعتمادسازی این رسانه به نقش استان ایلام در بحث اربعین پرداخت و گفت: اولا نگاهمان به اربعین یک حلقه واسط بین عاشورا تا ظهور است. ما باید اربعین را نصب العین قرار دهیم و همه کارهای ما باید برگرفته و الهام بخش از اربعین باشد.
بهرام نیا با اشاره به این که ایلام که قطب و گرانیگاه اربعین، با وجود تعداد زایری که این مرز را انتخاب می کند، است، گفت: طبق آمار احصا شده از سایت سماح بین ۵۵ تا ۶۰ درصد زایران این مرز را برای حضور در پیاده روی اربعین انتخاب کرده اند.
در همین راستا باید میزبان همیشه بستر را به گونه ای فراهم کند که به مهمان حال و هوای خوبی دست دهد و ما بعنوان میزبان که داعیه پایتخت خادمین سیدالشهدا را داریم و قطعا این انتظار از چنین مردمی درمقایسه با سایر استانهای زایر پذیر بیشتر است، باید از همه ظرفیت ها در این راستا استفاده کنیم و چون بنده سال ۹۰ معاون سیاسی استان بودم و شناخت جغرافیایی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی از منطقه داشتم، به بحث فراهم کردن زیر ساخت ها برای یک سفر راحت، ارزان و ایمن که جزء تاکیدات رییس جمهور بود را رقم زدیم.
وی با بیان اینکه همه در این راستا از قبل از ما برای اربعین زحمت کشیدند منتهی اوج خدمت به زایرین، خود را در سال گذشته نشان داد، افزود: به طور مثال سال گذشته حداکثر ماندگاری یک زایر برای سوار شدن به اتوبوس و برگشت به شهر خود ۱ تا ۱ و نیم ساعت بیشتر طول نکشید، در صورتی که سنوات قبل از آن این ماندگاری بیشتر بود.
استاندار ایلام به مشکل کمبود آب، قطعی برق و مشکل فاضلاب در سنوات قبل و حل این مشکلات از سال گذشته، گفت: زیرساخت هایی مثل اینترنت و سایر خدمات به زایرین هم فراهم شده است. هم چنین سال گذشته ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار متردد را در مرز مهران داشتیم که اقدامات خوبی برای سفرراحت آنها انجام شد.
وی در ادامه عنوان کرد: امسال متعاقب سال گذشته نسبت به تکمیل و یا ایجاد برخی زیرساخت‌ها اقداماتی صورت گرفت به طورمثال از نقطه صفر ورودی به حوزه سیاسی و جغرافیایی ایلام که از بخش شباب است، راه‌های مواصلاتی منتهی به مرز مهران به اضافه ۱۱ استان را شروع کردیم به طوری که از شباب تا خود ایلام که حدود ۴۷ کیلومتر است که ۲۰ کیلومتر چهار خطه بود و در حال ایجاد ۲۰ کیلومتر دیگر در قالب سه مقطع با سه پیمانکار هستیم. هم‌اکنون این اقدام در حد بیس ریزی است که حدود سه تا چهار کیلومتر باقی می‌ماند که در حال احداث تونل آزادی هستیم. یعنی علاوه بر تونلی که هم‌اکنون وجود دارد جهت رفت و برگشت زائرین تونل آزادی نیز احداث شود تا کسی که وارد استان می‌شود از سمت کرمانشاه مستقیما وارد چهار خطه شود و به مهران منتهی شود.
وی افزود: چند روز آینده به طور کامل از شهر ایلام تا پایانه شهید سلیمانی کل این مسیر چهار خطه می‌شود. در این راستا دو تونل با ۸۸۰ متر و دیگری تونلی با ۷۰۰ متر مربع چیزی حدود ۱۶۰۰ متر در این مسیر ساخته شده است که مقداری از لاینینگ تونل اول باقی مانده بود ولی ما آن را زیر بار ترافیک بردیم چون لاینینگ مشکلی نداشت. لاینینگ و آسفالت تونل دوم نیز به طور کامل انجام شده و هر دو تونل شامگاه یکشنبه زیر بار ترافیک رفته است. یعنی کسی که از کرمانشاه وارد ایلام می‌شود از همان ابتدا وارد چهار خطه شده تا به پایانه شهید سلیمانی برسد و این واقعا یک تحول بزرگ است که صورت گرفته است نه‌تنها در ایلام بلکه در سایر راه‌های منتهی به ایلام این اقدامات انجام شده است.
بهرام‌نیا در ادامه گفت: ما بجز مرکز استان و شهر مهران ۱۰ شهر داریم که راه‌های مواصلاتی آنها که دارای ۱۷ پیچ خطرناک بود لذا بخشی از آنها در قالب واریانت‌هایی که زده شده را اصلاح کردیم و چیزی حدود ۱۷۰ کیلومتر روکش آسفالت را در این ایام انجام داده‌ایم. در همین راستا ۵۰ هزار نصب علائم در طول مسیر داشته‌ایم.
استاندار ایلام افزود: همچنین بعد از تونل وارد پل صلواتی و پل کنجان‌چم می‌شوید که پل صلواتی ظرف ۴۵ روز در سال گذشته ساخته شد که کار بسیار فوق‌العاده‌ای که باید در رکورد ها ثبت شود، اما امسال آسفالت و خاکریزی آن انجام شده است. گفتنی است در پل کنجان‌چم در سال ۱۳۹۸ تصادفی رخ داد که چون یک طرفه بود، جاده ۲۴ ساعت بسته شد و مسافران در عسر و حرج بودند ولی امسال این مشکل نیز حل شده است.


قرارگاه رسانه‌ای اربعین در مهران افتتاح شد

قرارگاه رسانه‌ای اربعین و مواکب شهدای فرهنگ و هنر در مرز مهران با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان افتتاح شد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین «الله‌نور کریمی‌تبار» در آیین افتتاح قرارگاه رسانه ای اربعین و مواکب شهدای فرهنگ و هنر در مرز مهران اظهار کرد:اربعین حسینی یک رویداد و کار رسانه ای بوده است و امروز نقش مهمی در آگاهی بخشی به جامعه دارد.
وی با بیان اینکه دشمن تلاش می‌کند که با تحریف واقعیت‌ها اذهان مخاطبان خود را مهندسی کند، افزود: آنچه در اربعین اتفاق می افتند شور و اشتیاق زوار است که برای زیارت عتبات دارند و این شوق را باید به تصویر کشید.
امام جمعه ایلام ادامه داد: دشمن در جنگ ترکیبی بیشترین برنامه ریزی را برای تحریف واقعیت ها دارند، شرایطی که ما در اربعین داریم سوژه‌های واقعا ارزشمندی در اربعین به نمایش گذاشته می شود موکب ها و نوع پذیرایی‌هایی که انجام می شود و خیلی از صحنه های زیبا وجود دارد.
کریمی‌تبار با تاکید بر اینکه اربعین در واقع تمدن سازی اربعین و معرفی امام حسین(ع) در مقیاس جهانی و زمینه سازی زمینه ظهور است، تصریح کرد: انعکاس صحنه‌هایی که در اربعین روی می دهد رسالت بزرگ رسانه‌ها است.


در نشست ستاد اربعین استان عنوان شد
برکات اربعین برای مردم تبیین شود

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه ایلام با بیان اینکه برکات اربعین باید برای مردم تبیین شود، گفت: برپایی غرفه‌های صنایع دستی در اربعین با ارائه ۳۳ محصول بومی استان اقدامی ارزشمند است.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین «الله‌نور کریمی‌تبار» در نشست ستاد اربعین استان در مهران، با بیان اینکه تسهیل تردد و خدمات‌رسانی به زوار از بعد معنوی یک موهبت الهی برای همه ما است که باید قدردان این موهبت الهی باشیم، اظهار کرد:اربعین علاوه بر معرفت‌افزایی و آگاهی‌بخشی موجب شده که زیرساخت‌های استان ایلام توسعه یابد و روز به روز شاهد تکمیل این زیرساخت‌ها باشیم.
امام جمعه ایلام با اشاره به برگزاری کنگره بزرگ اربعین در استان ایلام، خاطرنشان کرد: خداوند متعال به ما توفیق داده است که گذرگاه زوار عتبات عالیات باشیم این توفیق نصیب هر کسی نخواهد شد.
کریمی‌تبار تاکید کرد: برپایی غرفه‌های صنایع‌دستی با ارائه ۳۳ محصول بومی استان اقدامی ارزشمند است و طی سال های آینده باید برای اشتغالزایی دائم و موقت، این غرفه‌ها به صورت گسترده‌تر برپا شود.
وی با تاکید بر تبیین و روشنگری در خصوص برکات اربعین، گفت: ضرورت دارد برکات اربعین برای مردم تبیین شود.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام تصریح کرد: با تلاش‌های انجام شده ستاد اربعین استان و با وجود حجم تردد زوار هیچ مشکلی برای تردد زوار وجود ندارد.
دکتر «حسن بهرام‌نیا» استاندار ایلام در نشست ستاد اربعین استان ایلام گفت: تعامل و همکاری خوبی بین دو استان ایلام و واسط برای خدمات‌رسانی به زوار و تسهیل تردد وجود دارد و این همکاری‌ها و تعاملات با نشست‌های مستمر دو جانبه استانداران ایلام و واسط روز به‌روز در حال تقویت است.
وی با ابراز تأسف از وقوع حادثه برای زوار در بدره عراق که در این حادثه ۷ نفر از هموطنان جان باختند، افزود: یک ون حامل زائران ایرانی در شهر بدره عراق تصادف کرد و در این حادثه متاسفانه ۷ زائر ایرانی فوت شد که در در نشست با استاندار واسط که ساعاتی پیش در نقطه صفر مرزی برگزار شد تاکید کردیم که ناوگان حمل و نقل کشور عراق باید قوانین را رعایت و با سرعت مطمئنه حرکت کنند.
استاندار ایلام ادامه داد: با پیشنهاد ما که خوشبختانه مورد پذیرش استاندار واسط قرار گرفت در روزهای آینده آمبولانس‌های هلال احمر در حوادث احتمالی برای امدادرسانی به زوار در کشور حضور داشته باشند.
نماینده عالی دولت در استان ایلام با اشاره به گفتگوهای صورت گرفته با استاندار واسط در خصوص نرخ کرایه ناوگان حمل و نقل در کشور عراق، خاطرنشان کرد: در دیدار با استاندار موضوع نرخ کرایه ناوگان حمل و و نقل در کشور عراق مورد بحث و بررسی قرار گرفت که تاکید کردیم که طبق نرخ مصوب عمل شود که استاندار واسط قول مساعد داد در این راستا با جدیت نظارت‌ها ادامه داشته باشد.
وی به روان بودن ترافیک در اکثر محورهای مواصلاتی استان اشاره کرد و گفت: علاوه بر اینکه مسیر ایلام - مهران چهارخطه شده است، بهره‌برداری از تقاطع غیرهمسطح شهر مهران نیز گره‌های ترافیکی مهران را برطرف کرده است.
رئیس ستاد اربعین استان ایلام با تاکید بر موضوعات فرهنگی در اربعین طبق تاکیدات نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه ایلام گفت: مواکب هنگام اذان و اقامه نماز توزیع غذا نداشته باشند.
استاندار ایلام اضافه کرد: یک شهرک در مهران برای ساماندهی مواکب در نظر گرفته شده و در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مصوب شده است که با جدیت پیگیری می‌شود.


رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ایلام:

از اعتبارات اربعین 63 درصد سهم ایلام است

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ایلام با بیان اینکه اعتبارات اربعین برای امسال ۴۰۰۰ میلیارد ریال بود اظهار داشت: این اعتبارات توسط وزارت کشور به صورت گلوبال به استان‌های درگیر اربعین پرداخت می‌شود که از این مبلغ سهم استان ایلام ۲۵۴۰ میلیارد ریال معادل ۶۳ درصد است.
«امین دوست‌محمدی» در نشست خبری اظهار کرد: اعتبارات اربعین برای امسال ۴۰۰۰ میلیارد ریال بود که توسط وزارت کشور به صورت گلوبال به استان‌های درگیر اربعین پرداخت می‌شود که از این مبلغ سهم استان ایلام ۲ هزار و ۵۴۰ میلیارد ریال معادل ۶۳ درصد است که تاکنون مبلغ ۲۱۱۰ میلیارد ریال از اعتبارات ردیف اربعین سال ۱۴۰۲ به استان تخصیص یافته است.
وی با بیان اینکه ردیف اعتباری اربعین تنها از لحاظ مکانیزم پرداخت با سال‌های گذشته متفاوت بود به‌گونه‌ای که درگذشته این اعتبار به صورت سهم مجزا به چهار استان ابلاغ می‌شد، لیکن در سال جاری به صورت متمرکز و گلوبال پرداخت شد، تصریح کرد: بر اساس آخرین ابلاغیه اعتبارات زیرساخت اربعین به استان قبل از استقرار دولت سیزدهم ۶۱ میلیارد ۸۰۰ میلیون تومان بود و سهم اعتبارات استان ایلام از محل ردیف تأمین زیرساخت‌های اربعین، طی دو سال مالی استقرار دولت سیزدهم تا کنون ۳۲۳ درصد رشد داشته است.
وی از تدوین اطلس سرمایه‌گذاری در استان خبر داد و اظهار کرد: در قالب این اطلس زیرساخت داده‌های مکانی (SDI)، مجموعه‌ای از سیاست‌ها، استانداردها، شبکه‌های دسترسی، داده‌های مکانی، سازمان‌ها و مردم است که امور مختلف تولید، جمع‌آوری، ذخیره‌سازی، دسترسی و استفاده بهینه از داده‌های مکانی را در حوزه مشخصی تسهیل و هماهنگ می‌سازد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ایلام با بیان اینکه دولت‌ها، سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی با کمترین هزینه و در کوتاه‌ترین زمان ممکن به داده‌های مکانی پایه و پردازش شده و لایه‌بندی‌شده و به‌روز شده دسترسی خواهند داشت، تصریح کرد: در استان ایلام ژئو پورتال استانی SDI به آدرس sdi.ilammporg.ir با همکاری دستگاه‌های اجرایی ایجاد شده و هم اکنون یک هزار و ۲۷۹ لایه مکانی در این ژئوپورتال بارگذاری و در راستای کاربردی‌سازی SDI نیز زیر پورتال سرمایه‌گذاری استان به آدرس sdi.ilammporg.ir/sarmayegozari ایجاد و بیش از ۲۶ لایه مکانی نیز توسط دستگاه‌های متولی در این زیر پورتال بارگذاری شده است.
دوست‌محمدی ادامه داد: در حوزه اداری و استخدامی، تبدیل وضعیت ایثارگران واجد شرایط به تعداد ۴۷۰۰ نفر معادل ۹۶ درصد ایثارگران در تنه نظام اداری که در فرایند تبدیل وضعیت قرار دارند از عملکردهایی بود که مورد تقدیر مجلس و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور قرار گرفت.
وی گفت: در سال ۱۴۰۲ تعداد یک هزار و ۲۷ نفر در ۷ دستگاه اجرایی از طریق آزمون جذب می‌شوند که تا کنون فرایند استخدام تعداد ۴۴۵ نفر از آنها از طریق پنج آزمون استخدامی در دست اقدام است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی ایلام گفت: استان ایلام دارای تعداد ۵۸ پیرپروژه است که از شروع عملیات اجرایی آنها حداقل ۱۲ سال می‌گذرد و در مواردی شروع ساخت این طرح‌ها به ۲۲ سال هم می‌رسد که تعدادی از این پروژه‌ها به علت نبود اعتبار و برنامه ریزی دقیق، هزینه‌های مضاعفی بر اعتبارات استان تحمیل کرده‌اند و عملاً باعث رکود بخش قابل توجهی از سرمایه‌های استان شده‌اند.
وی با بیان اینکه به‌منظور ساماندهی این قبیل پروژه‌ها و تسریع در اتمام آنها جلساتی با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط برگزار و دلایل عدم تکمیل هر پروژه بررسی شده است، گفت: باتوجه‌به تغییر رویکرد سازمان برنامه‌وبودجه در راستای سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، تمهیداتی اندیشیده شد که تعداد ۱۹ پروژه از این تعداد تا پایان سال مالی ۱۴۰۲ (شهریور ۱۴۰۳) به بهره‌برداری رسیده و تکمیل مابقی طرح‌ها نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت.


تاکنون 2 هزار زائر از خدمات هلالاحمر ایلام بهره‌مند شده‌اند

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان ایلام گفت: بیش از ۲ هزار زائر تاکنون از خدمات درمانی این جمعیت در شهر مرزی مهران بهره مند شده اند.
«غلامرضا علیمحمدی» اظهار کرد: عمده این افراد دچار گرمازدگی شده که با مراجعه به پایگاه های این جمعیت خدمات درمانی لازم را دریافت کرده اند.
وی با اشاره به استقرار ۱۰۰ ویلچر توسط این جمعیت در مرز مهران گفت: جابجایی زائران ناتوان با ویلچر یکی از خدمات مهم این جمعیت به زائران است که بصورت شبانه روزی توسط امدادگران این جمعیت ارایه می شود.
به گفته وی، خدمات درمانی این جمعیت به زائران حسینی در مرز مهران از طریق مجموعه یک هزار و ۱۰۰متری این جمعیت که طی ۲ ماه در مرز راه اندازی شده ارایه می شود.
وی بیان کرد: به منظور تسریع در روند امداد رسانی در مهران دو فروند بالگرد امداد هوایی مستقر تا در صورت بروز حوادث جاده ای روند انتقال مصدومان در سریعترین زمان ممکن انجام شود.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر ایلام گفت: اربعین امسال ۳۰پایگاه امداد و نجات جاده ای با فاصله ۱۰ کیلومتری در محورهای منتهی به مرز مهران ایجاد و همچنین تیم های واکنش سریع در مهران نیز مستقر و در حال خدمت رسانی به زائران حسینی هستند.


بازدید فرمانده کل سپاه از مرز مهران

سردار سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی وارد مرز مهران شد و از پایانه مرزی و بیمارستان صحرایی سپاه در مرز مهران بازدید کرد.
سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه که با استقبال استاندار و فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) وارد پایانه مرزی مهران شد،‌ در جریان بازدید از این مرز و در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد: با تمهیدات اندیشیده شده و تلاش‌های صورت گرفته هیچ مشکل امنیتی در مرزها نداشتیم.
وی با قدردانی از تلاش‌های استاندار ایلام، نیروهای نظامی و انتظامی و امنیتی در برپایی راهپیمایی اربعین اظهار کرد: دولت زیرساخت‌های خوبی برای تردد زوار در مرزها فراهم کرده و توسعه‌ی زیرساخت‌ها نسبت به سال گذشته خیلی بهتر شده است.
سردار سلامی افزود: همه با تمام وجود در حال خدمت‌رسانی به زائران هستند و کسی خستگی نمی‌شناسد، مردم هم سنگ تمام گذاشتند.
فرمانده‌ی کل سپاه ادامه داد: سپاه همچون سال‌های گذشته امسال نیز در حوزه‌ی خدمت‌رسانی ورود کرده و بیمارستان صحرایی به منظور ارائه‌ی خدمت به زوار ایجاد کرده است.
وی در پایان نیز از تلاش‌ رسانه‌ها و خبرنگاران در پوشش این حماسه‌ی عظیم قدردانی کرد.


وزیر کشور:

تمهیدات لازم برای بازگشت زائران اندیشیده شده است

با حضور وزیر کشور و استاندار ایلام فاز دوم پارکینگ بزرگ اربعین و تقاطع غیر همسطح ورودی شهر مهران مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
احمد وحیدی، پس از بازدید از بخش‌های مختلف پارکینگ اربعین و گفت و گو با زوار در این پارکینگ، در آیین افتتاح فاز دوم این پارکینگ حضور یافت‌ و در اقدامی ارزشمند افتتاح فاز دوم این پارکینگ را به یکی از خانواده شهدا واگذار کرد.
وی در آیین افتتاح این پارکینگ گفت: امروز در بازدید میدانی از پارکینگ با زوار گفتگو کردیم که زواری که در این پارکینگ وسایل نقلیه خود را پارک کرده بودند از خدمات ایجاده شده اعلام رضایت کردند.
وزیر کشور ادامه داد: پارکینگ بزرگ اربعین ۵۵ هکتار بود که با الحاق ۲۵ هکتار دیگر فاز دوم آن مورد بهره‌برداری قرار گرفت و در حال حاضر فاز یک و دو پارکینگ بزرگ اربعین، ظرفیت پارک بیش از ۹۰ هزار خودرو را دارد.
وحیدی تصریح کرد: در این پارک دو نمازخانه ۳۰۰ متری، فروشگاه، چندین مجموعه سرویس بهداشتی ایجاد شده و مجهز به سیستم پایش تصویری است و در حال حاضر در آن چندین دستگاه آبسردکن جانمایی شده و همچنین غذا و بطری آب سرد به اندازه کافی بین مواکب و زوار توزیع می‌شود.
همچنین وزیر کشور تقاطع غیر همسطح ورودی شهر مهران را که به گفته معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ایلام بیشترین حجم عملیات این پروژه در این دولت و در طول ۶ ماه اخیر انجام شده و برای بهره‌برداری آن ۷۰ میلیارد تومان هزینه شده را افتتاح کرد.
وحیدی همچنین در ننشست هماهنگی بازگشت زائران اربعین اظهار کرد: با تمهیدات اتخاذ شده و هماهنگی‌های انجام شده مدت زمان ماندگاری زوار برای انتقال به مبدا در کمترین زمان ممکن برسد.
وی با بیان اینکه نظارت بر کرایه و حمل و نقل طبق نرخ مصوب در پایانه برکت در دستور کار قرار گیرد، تصریح کرد: ۶ هزار دستگاه اتوبوس و بیش از ۶۰۰ دستگاه ون برای انتقال زوار در نظر گرفته شده است و تاکید داریم بدون هیچ مشکلی زوار به محل سکونت خود بازگردند.
وی با اشاره به ساماندهی پایانه برکت، گفت: در پایانه برکت برای رفاه حال زوار و به اهتمام سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور و با حمایت استاندار ایلام، کار بسیار بزرگی انجام شده است.


مدیرکل اقتصادی و دارایی استان ایلام:

شناسایی ۱۲۰ فرصت سرمایه گذاری در ایلام

مدیرکل اقتصادی و دارایی استان ایلام گفت: ۱۲۰ فرصت سرمایه گذاری تاکنون در استان ایلام برای سرمایه گذاران شناسایی و احصا است.
سعید رشنوادی به مناسبت هفته دولت اظهار کرد: به منظور تسهیل در روند جذب سرمایه گذاران یک سالن به عنوان مرکز خدمات سرمایه گذاری با مشارکت کارشناسان تمامی دستگاه های مرتبط تشکیل شده است که در ذیل این سالن تخصصی، برای تسهیل در رفع موانع سرمایه گذاران رایزنی می شود.
وی افزود: ۲۸ ذیحساب با استقرار در ادارات مختلف نقش مشاور مالی مدیریت ارشد هر دستگاه را ایفا می کنند و در واقع افراد ذیحساب به اشراف کامل در حوزه های مختلف مالی رسیده اند و در چارچوب قانون به مدیران اجازه یا عدم اجازه فعالیت های مالی و اجرای پروژه ها را می دهند.
رشنوادی یادآور شد: تخلفات مالی در ادارات دارای ذیحساب بسیار اندک و نزدیک به صفر است چرا که ذیحسابان نسبت به امور مالی از جمله جابجایی اوراق بهادار یا موافقتنامه ها، هزینه ها و دیگر فعالیت های مالی بر اساس قانون، نظارت دقیق دارند.
وی ادامه داد: پرداخت حقوق، مزایا، پاداش، سنوات، کسورات و دیگر فرایندهای مالی کارکنان دولت که در داخل استان واریز می شود و ملی نیست از محل خزانه استان پرداخت می شود.
رشنوادی با بیان اینکه همه اعتبارات عمرانی اعم از استانی، ملی، توازن، سه درصد سهم نفت، ملی استانی شده و دیگر اعتبارات عمرانی از طریق خزانه استان ابلاغ می شود، بیان کرد: تمام سپرده های قانونی دولت به عنوان تضمینی و یا جرائم مالی اخذ شده از سوی قوه قضاییه توسط خزانه این اداره کل بلوکه یا آزاد می شود.
مدیرکل اقتصادی و دارایی استان ایلام تاکید کرد: لیست تمامی اموال منقول و غیرمنقول دولت باید در سامانه سادا (سامانه جامع اطلاعات اموال دستگاه های اجرایی) ثبت شود و هرگونه اقدام در خصوص اموال دولتی منقول و غیرمنقول (حتی اموال ضایعاتی و اسقاطی ) اعم از فروش، خرید مال جدید، از رده خارج کردن و دیگر فعالیت ها باید از طریق این سامانه در نزد معاونت‌ نظارت اداره کل اقتصادی و دارایی انجام بگیرد.
وی اظهار کرد: یکی دیگر از موضوعات مهم استان مبحث تبصره ۱۸ است که جزء یک تا ۹ بند الف این تبصره در قالب پرداخت تسهیلات به تولیدکنندگان و سرمایه گذاران و بند ب آن هم واگذاری اموال غیرمنقول دولت برای مولدسازی املاک مازاد دستگاه های دولتی است.
مدیرکل اقتصادی و دارایی بیان کرد: هر سند تک برگ یا جابجایی زمین بین ادارات طبق قانوان ماده ۲۳ بند دال یا ماده ۶۹ و خرید خودروهای اداری باید از کانال اقتصادی و دارایی باشد.
رشنوادی یادآور شد: استان ایلام در رفع موانع تولید و کسب و کار رتبه نخست کشوری را کسب کرده است
به گفته وی در مبحث تبصره ۱۸ سال گذشته یک هزار و ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شد که سهم استان ایلام ۷۳۰ میلیارد تومان بود که ۳۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت.
رشنوادی ادامه داد: در موضوع اشتغال، نکته قابل توجه اشتغال های تعهد شده است ۲ هزار و ۱۰۰ نفر اشتغال تعهد شده در استان ایلام بوده است.
رشنوادی یادآور شد: ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سال آینده پس از ادقام تبصره های ۱۸ و ۱۶ برای استان ایلام در نظر گرفته خواهد شد.
مدیرکل اقتصادی و دارایی استان ایلام افزود: تبصره ۱۶ برای مشاغل خانگی و خرد است و تبصره ۱۸ برای طرح و پروژه های کلان پرداخت می شود.

هفته نامه ی پیک ایلام /peyk-e ilam...
ما را در سایت هفته نامه ی پیک ایلام /peyk-e ilam دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : peikeilama بازدید : 59 تاريخ : يکشنبه 19 شهريور 1402 ساعت: 0:22