اخبار 1308

ساخت وبلاگ

پایتخت خادمین سیدالشهداء(ع) در آستانه اربعین به روایت استاندار ایلام

استاندار ایلام آخرین وضعیت استان و فعالیت‌های زیرساختی انجام گرفته را تشریح و تاکید کرد: زائران امسال تفاوت‌ها را از نزدیک مشاهده خواهند کرد.
دکتر «حسن بهرام‌نیا» اظهار کرد: خداوند را سپاسگزاریم که در استانی هستیم که پایتخت خادمان سیدالشهداء(ع) است و مردم این دیار به آن افتخار می‌کنند و برای هر سفر نیازمند یک سری مقدمات است که ما وظیفه داریم این نیازمندی‌ها را برای زوار در جهت یک سفر راحت، ایمن و ارزان فراهم کنیم.
وی گفت: مهمترین این نیازمندی‌ها در حوزه راه بوده است که قبل از استقرار دولت سیزدهم، راه‌های ارتباطی به مرز از این ویژگی برخوردار نبود، اما با استقرار دولت مردمی ایران قوی، تحول اساسی در این حوزه به وجود آمده است.
استاندار ایلام تصریح کرد: در طول کمتر از دو سال بیش از ۶۴۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های اربعین حسینی جهت احیاء، تکمیل و آماده کردن این زیرساخت‌ها هزینه شده که از این مبلغ حدود ۲۵۰۰میلیارد تومان توسط راه و شهرسازی و ۲۳۱۰ میلیارد توسط اداره کل راهداری هزینه شده است.
بهرام‌نیا تصریح کرد: ۱۷۰ کیلومتر روکش آسفالت در محورهای مواصلاتی انجام شده و خط‌کشی راه‌ها به میزان ۳۰۰۰ و نصب علائم به میزان ۵۰ هزار عدد و همچنین ۱۰ کیلومتر نیوجرسی انجام شده است.
استاندار ایلام تصریح کرد: در راستای توسعه راه‌ها، از مسیر شباب تا پیچ بانکول و تا ایلام که حدود ۴۷ کیلومتر است، ۲۱ کیلومتر آن بصورت چهارخطه در دست اقدام و بیس‌ریزی است و ۲۰ کیلومتر آن چهارخطه شده و ۳۳۰۰ متر در محدوده تونل آزادی هم در دست اقدام است، کار بزرگی که تا سال آینده تکمیل می‌شود و کل محور ورودی به استان از سمت چرداول تا مهران چهار خطه می‌شود.
بهرام‌نیا ادامه داد: در محور ایلام-مهران دو تونل در دست اقدام بود که تونل اول به طول ۸۴۴ متر و تونل دوم ۷۱۵ متر است در تونل اول کمتر از ۵۰۰ متر از عملیات لاینینگ باقی مانده که حسب اعلام مدیر کل راه و شهرسازی استان، عملیات آن تا دو ماه آینده تکمیل می‌شود، تونل دوم به طور کامل انجام شده و روشنایی آن نیز انجام شده و زیر بار ترافیک قرار خواهد گرفت. علاوه بر این پل رانشی ماربره و تقاطع غیرهمسطح ورودی شهر مهران نیز به زودی زیر بار ترافیک می‌رود.
وی تصریح کرد: در راستای تکمیل سایر زیرساخت‌ها نیز علاوه بر پارکینگ شماره یک به مساحت ۵۵ هکتار و گنجایش ۶۰ هزار خودرو، امسال پارکینگ شماره دو اربعین به مساحت ۲۵ هکتار و با ظرفیت ۴۰ هزار خودرو مهیای پارک خودروها شد که مجموعا این دو پارکینگ طرفیت پارک ۱۰۰ هزار خودرو را دارد، در مجموع با در نظر گرفتن سایر پارکینگ‌ها ظرفیت پارک ۱۸۰ هزار خودرو وجود دارد، ایجاد نمازخانه، سیستم پایش تصویری و محصور کردن پارکینگ‌ها از دیگر اقدامات انجام گرفته است.
استاندار ایلام با بیان اینکه زائران امسال تفاوت‌ها را از نزدیک مشاهده خواهند کرد، ادامه داد: در یکسال گذشته سایر اقدامات رفاهی نیز در دستور کار قرار گرفت. تعداد ۸۱۶ چشمه سرویس بهداشتی در مسیرهای منتهی به مرز مهران ایجاد شده که عمده آنها از شباب تا نقطه صفر مرزی مهران ایجاد شده که علاوه بر این دوش حمام نیز ایجاد شده است.
بهرام‌نیا تصریح کرد: امسال در پایانه برکت تحولی اساسی صورت گرفته است، ظرفیت این پایانه سال گذشته ۴۰ هکتار بود که امسال به ۴۶ هکتار افزایش یافته است، امسال ۳۵ هکتار از این مساحت را آسفالت کردیم و زیرساخت‌های لازم در این پایانه قابل قیاس با سال گذشته نیست.
وی با بیان اینکه سال گذشته ۲۰ هزار متر مربع سایبان فلزی و ۱۰ هزار سایبان موقت نیز از بهرام‌آباد تا پایانه مرزی ایجاد شده است، تصریح کرد: امسال ۵۰۰ موکب آماده پذیرایی و خدمات‌رسانی به زوار اربعین هستند و این تعداد مواکب در طول مسیر امسال با چینش منظم و متناسب با جمعیت خدمت‌رسانی خواهند کرد.
استاندار ایلام ادامه داد: سال گذشته حداکثر مدت ماندگاری یک زائر برای برگشت به استان خود، ۱.۵ ساعت بود در صورتی که پیش از این، زوار با معطلی های زیادی رو به رو می‌شدند، با مدیریت میدانی حتی اجازه اخذ کرایه بیشتر از نرخ مصوب داده نشد.
بهرام‌نیا تصریح کرد: برخی پل ها در کمربند غربی مهران دچار آسیب جدی شده بودند که مهمترین آنها پل گاوی بود و عملیات مرمت و بهسازی آن در دستور کار قرار گرفت و امسال این مشکل در این مسیر برطرف شده است.
وی ادامه داد: در راستای تأمین آب‌خنک و مه‌پاش، تعداد ۱۲۰ دستگاه آبسردکن مکانیزه با تکنولوژی روز خریداری و در مسیر حرکت زوار نصب شده است. همچنین ۱۴ هزار متر مه‌پاش ایجاد شده است. در پایانه مرزی نیز جت‌فن و سایبان ایجاد شده تا از بروز گرمازدگی زوار جلوگیری شود.
استاندار ایلام تصریح کرد: به منظور تسهیل در تردد زوار امسال دو درب ورود و خروج اضافه شده و مجموعا پنج درب هم اکنون وجود دارد که این اقدام حرکت بزرگی در کنترل تجمع زوار در نقطه صفر مرزی است، اگر چه باید از همکاری‌های کشور عراق هم باید تشکر کرد.
بهرام‌نیا ادامه داد: از نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه ایلام قدردانی می‌کنم که همواره در خصوص اقدامات فرهنگی، معنویت افزایی تأکید دارند در همین رابطه سال گذشته ۵۰۰ روحانی در مواکب مستقر بودند و نماز جماعت را با حضور زوار اقامه کردند که ماندگار شد.
وی گفت: امسال در جهت ارتقای فعالیت‌های درمانی به زوار، ساختمان مرکز فوریت‌های پزشکی در مرز مهران در کمتر از ۹ ماه با اعتبار ۴۰ میلیارد تومان راه‌اندازی شد که از ۱۵۰ تخت برخوردار است و نقش مهمی در ارایه خدمات به زوار دارد. علاوه بر این نیز ساختمان هلال احمر در مدت زمان قابل توجهی در جهت ارائه خدمات به زوار احداث و این دو مکان به ظرفیت‌های اربعین امسال هم افزوده شدند.
استاندار ایلام تصریح کرد: امسال همچنین مرکز مانیتورینگ اربعین مورد استفاده قرار می‌گیرد که نقش مهمی در کنترل جمعیت و ترافیک ایام اربعین دارد.
وی ادامه داد: یکی از ویژگی‌های اربعین مردمی بودن آن است و در همین رابطه هفته گذشته همایش بزرگ موکب‌داران اربعین استان در شهر ایلام برگزار شد که در مقیاس ملی بی‌نظیر بود و وزیر محترم اعلام کردند ایلام باید به عنوان یک الگوی اربعینی معرفی شود.
بهرام‌نیا در برنامه افق روشن سیمای مرکز ایلام تاکید کرد: صدا و سیما مرکز ایلام به خوبی پای کار است و شاهد تلاش‌های این عزیزان در طول سال هستیم لذا هم از مدیر و هم از کارکنان این مرکز قدردانی می‌کنم و همچنین از اصحاب رسانه و شبکه مجازی استان که انصافا پای کار هستند قدردانی می‌کنم.


امام جمعه ایلام:
راهپیمایی اربعین مهمترین راه برای جهاد تبیین، دشمن ستیزی و دشمن‌شناسی است

امام جمعه ایلام گفت: برگزاری راهپیمایی بزرگ اربعین مهمترین راه برای جهاد تبیین، دشمن ستیزی، دشمن شناسی و فرصتی برای ارادت همه ما به امام حسین(ع) و ایلام اصلی ترین میزبان زائران و پایتخت خادمان زائران اربعین است و مدال خدمتگزاری اربعین به استان ایلام رسید.
حجت الاسلام والمسلمین « اله نور کریمی تبار» در خطبه های نماز جمعه ایلام اظهار کرد:حادثه تلخ شاهچراغ بیانگر سردرگمی و شکست مذبوحانه دشمنان و تلاش آنها برای ایجاد ناامنی در کشور است اما این حادثه ناگوار روحیه شهادت طلبی، ایثار و آمادگی ملت ایران را به دنیا اثبات کرد و هشدار و پیامی قاطع به جبهه جهانی استکبار حامیان آنها بود. آن خادم حرم که با دست خالی به پیشواز شهادت رفت و توانست شجاعانه و با نترسیدن از مرگ، فرد تروریست مسلح را ناکام و خلع سلاح کند یا آن پسربچه کوچکی که علیرغم سن کم نجات جان پدر را بر فرار خود، ترجیح داد، این گونه افراد قهرمانان ملی هستند و کشور ما از این گونه افراد شجاع و از جان گذشته‌ کم ندارد.
وی با بیان اینکه راه و هدف انقلاب ما برگرفته از مکتب و قیام امام حسین(ع) است، گفت: دشمنان در دنیای پوشالی خود چنین قهرمانان واقعی ندارند و مفاهیمی چون ایثار و شهادت طلبی برای آنها نامفهموم و غیرقابل درک است.
امام جمعه ایلام ادامه داد: امروزه صنعت دفاعی ما اگر مقتدر و در دنیا شناخته شده است و ابرقدرت های جهان خواهان استفاده از صنایع دفاعی ما هستند، ثمره اربعین، تاسی از نهضت عاشورا، ایثارگری شهدا و علم نخبگان است و پیوند دانشگاه و صنعت دفاعی با حضور نخبگان متعهد و عدم منفعت طلبی نخبگان موجب شکوفایی صنعت دفاعی ایران در سطح جهان شد.
کریمی‌تبار تصریح کرد: اقتدار و قدرت جهان شمول ایران اسلامی به جایگاهی رسیده است که انگلیس و آمریکا در برابر اقتدار ایران در توقیف نفتکش های این سردمداران جبهه استکبار جرات عکس العمل و عرض اندام ندارند و آزادی بخشی از اموال توقیفی ما در روزهای اخیر مرهون دیپلماسی مقتدرانه ایران بود و جمهوری اسلامی موضع مقتدرانه ایران موجب ذلت، خواری و سرافکندگی آمریکا شد و حتی رسانه های کشور آمریکا به این موضوع اذعان داشت.
نماینده ولی فقیه در استان تصریح کرد: برگزاری راهپیمایی بزرگ اربعین مهمترین راه برای جهاد تبیین، دشمن ستیزی، دشمن شناسی و فرصتی برای ارادت همه ما به امام حسین (ع) است و ایلام اصلی ترین میزبان زائران و پایتخت خادمان زائران اربعین است و مدال خدمتگزاری اربعین به استان ایلام رسید.
وی افزود: مردم ایلام میزبان مهمانان و زائران امام حسین (ع) در ایام اربعین هستند و این ایام بهترین فرصت برای معرفی، ارائه و عرضه‌ انواع محصولات تولیدی استان به زائران و درآمد زایی برای تولیدکنندگان ایلامی است.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام از عموم مردم به ویژه فروشندگان و صاحبان کسب و کارها خواست بیشتر از گذشته زائران را تکریم و احترام کنند و در صورت خرید محصول توسط زائران به آنها تخفیف در فروش دهند.
وی یادآور شد: امروز نیز به طور رسمی نهضت خدمات رسانی ستاد اربعین استان به زائران اربعین آغاز می شود و نکته حائز اهمیت در اربعین امسال اهتمام مسوولان موکب ها و ایستگاه های صلواتی اقامه نماز جماعت اول وقت در همه موکب ها است.
حجت الاسلام والمسلمین کریمی تبار به روزجهانی مسجد اشاره کرد و گفت: مسجد سجده‌گاه و محل تجمع بندگان عابد و زاهد خداوند، انجام فعالیت های فرهنگی، هنری، اقتصادی و مکانی برای استکبارستیزی است که نباید در بین مسلمانان غریب و مهجور باشد.
وی نسبت به معضل مهاجرت پزشکان به خارج از کشور هشدار داد و گفت: قبل از انقلاب یک هزار و ۵۰۰ پزشک غیر ایرانی در ایران فعالیت داشتند اما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و برکت خداوند و تلاش پزشکان، ایران به یکی از موفق ترین کشورهای دنیا در زمینه علم پزشکی تبدیل شد به گونه ای که بیماران زیادی از کشورهای مختلف دنیا حتی از اروپا و آمریکا برای معالجه خود به ایران می آیند اما در سال های اخیر روند مهاجرت پزشکان ایرانی به خارج شتاب بیشتری گرفته به گونه ای که اگر برای این معضل چاره اندیشی نشود، در آینده ای نه چندان دور کشور ما برای معالجه بیماران باچالش جدی مواجه خواهد شد.
خطیب نماز جمعه ایلام با انتقاد از طرح انحلال دانشگاه پیام نور توسط مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: عملیاتی شدن این اقدام توسط مجلس، ضربه جدی به مراکز علمی کشور وارد می کند و به کارکنان، هیات های علمی و دانشجویان این دانشگاه پرمتقاضی لطمه وارد می شود.


بیش از ۶۰درصد از زائرین اربعین حسینی از مرزمهران تردد می کنند

مدیرکل راه وشهرسازی استان ایلام دربازدیداز پروژه ها که همراه استانداروجمعی ازمسئولین وخبرنگاران درقالب تور رسانه ای وباهمت راهداری وحمل ونقل جاده ای استان انجام گرفت گفت :بیش از۶۰درصد اززواراربعین حسینی در مسیر رفت و برگشت ازپایانه مرزی مهران وازمسیراستان ایلام تردد میکنند وراه ایلام به مهران به عنوان یکی ازشاهراهای اصلی به شمارمی اید ودرچندسال اخیراقدامات جدی برای توسعه ،بهسازی وتعریض وارتقا آن که باربزرگی ازترافیک رادراین برهه اززمان به دوش می کشد انجام شده است
مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام از تکمیل۹ پروژه ها و درنظرگرفتن تمهیدات لازم برای عبور وسایل نقلیه در ایام اربعین در محور ایلام- مهران با هدف رفع گره های ترافیکی خبر دادوگفت :ازاربعین سال گذشته تا کنون اداره کل راه و شهرسازی استان تمرکزخود را برای تکمیل پروژه های باقیمانده بزرگراه ایلام- مهران قرارداد که در این خصوص پیمانکاران و مشاورین با وجود کمبود اعتبارات و تخصیصها تمام تلاش خود را به کار گرفتند که حاصل آن تکمیل تونل دوم راه کربلا به طول 732 متر ( به همراه پورتال ورودی و خروجی) و راههای طرفین آن در مجموع به طول 3 و نیم کیلومتر و اجرای بیش از 400 متر از لاینینگ تونل 840 متری کیلومتر 5 ایلام- مهران و احداث 4 دهنه پل در ورودی و خروجی این تونلها بود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام افزود: عملیات روسازی و آسفالت تونل دوم و راههای طرفین به صورت کامل انجام شده و روشنایی دائم این تونل نیز در حال اجرا است، 280 لامپ یک سمت تونل نصب و زیر بار قرار گرفته و عملیات نصب 280 لامپ سمت دیگر نیز ظرف چند روز آینده انجام خواهد شد و این تونل( تونل دوم) به صورت دائم مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
فرشاد دوستی خاطر نشان کرد به منظور صرفه جویی در مصرف برق برای روشنایی تونلها از لامپهای هوشمند استفاده شده که بر حسب روشنایی روز و شب میزان مصرف انرژی آنها تنظیم می شود.
وی در خصوص تردداز تونل اول و قطعه رانشی گفت: به منظور کنترل ترافیک مسیر و حذف گره های ترافیکی اربعین سالهای قبل مسیر داخل تونل اول و قطعه رانشی با تسطیح و آسفالت زیر بار ترافیک قرار می گیرد و پس از اربعین ادامه عملیات لاینینگ تونل اول و شمع کوبی منطقه رانشی به انجام خواهد رسید.
لازم به ذکر است با توجه به اینکه حدود ۶۰ درصد از زوار اربعین حسینی در مسیر رفت و بیش از 70 درصد هم در مسیر برگشت از پایانه مرزی مهران و از مسیر استان ایلام تردد می‌کنند، راه ایلام به مهران به عنوان یکی از شاهراه‌های اصلی به شمار می‌آید و در چند سال اخیر اقدامات جدی برای توسعه، بهسازی و تعریض و ارتقاء آن که بار بزرگی از ترافیک را در این برهه از زمان به دوش می‌کشد، انجام شده است.


مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام:
۵۴۰۰ میلیارد تومان در حوزه زیرساخت های اربعین در ایلام هزینه شد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام گفت: پنج هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان در حوزه زیرساخت های اربعین در ایلام هزینه شده است.
سیدزاهدین چشمه خاور در بازدید استاندار ایلام و مدیران استانی حوزه زیرساخت‌های اربعین (‌پل صلواتی) در قالب تور رسانه‌ای اظهار کرد: پل صلواتی با دهنه ۴۵ متری بخشی از عملیات از سال گذشته و بخش از آن امسال انجام شده که اعتبار هزینه شده اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان برای این پروژه مهم ۷۰ میلیارد تومان است.
چشمه خاور عنوان کرد: ازمجموع ۲,۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار راهداری که در کمتر از دو سال در این استان برای زیرساخت‌های اربعین هزینه شده بیش از ۱,۳۰۰ میلیارد تومان مربوط به امسال است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ایلام اضافه کرد: از مجموع ۵,۴۰۰ میلیارد تومان هزینه شده در حوزه زیرساخت اربعین در کمتر از ۲ سال گذشته ۲۵۰۰ مربوط اداره کل راه و شهرسازی استان است.
به گفته مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ۱۲ دستگاه قبل از پل صلواتی از طرفین عریض شده است.
چشم خاور گفت: حجم خاکبرداری برای پروژه پل صلواتی ۸۰۰ هزار متر مکعب بود که تا آخر هفته زیر بار ترافیک می‌رود.


دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور:
اربعین حسینی یک فرصت بزرگ برای تقویت سرمایه اجتماعی است

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: اربعین حسینی یک فرصت بزرگ برای تقویت سرمایه اجتماعی است.
سیدمجید امامی در جلسه ستاد اربعین استان ایلام اظهار کرد: اربعین فرصتی بزرگ برای تقویت سرمایه اجتماعی و تحول و توسعه اجتماعی در کشور است.
وی ادامه داد: به دلیل توسعه تمدن گرا و عدم اهتمام به زیست بومگرایی و توسعه منطقه‌ای، متاسفانه برخی شاخص‌های ما در حوزه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی آنچنان که باید و شاید مطلوب نیست.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور تصریح کرد: امروز اربعین حسینی یک فرصت است، امروز ما از فصل مواجهه با اربعین به مثابه یک مدیریت بحران و زائر باید عبور کنیم و رویکرد ما با اربعین حسینی از یک مواجهه مدیریت میزان زوار و زیرساختی به سمت یک رویکرد فرصت فرهنگی، اجتماعی و تمدنی حرکت کند.
امامی بیان کرد: بر اساس آمار بیش از ۶۰ درصد زوار اربعین حسینی از مهران به عنوان دروازه عتبات عالیات تردد می‌کنند، این یک فرصت بزرگ در راستای توسعه فرهنگی و اجتماعی و فعالیت در عرصه‌های مختلف لباس و سوغات زائر است.
وی اضافه کرد: دشمنان نظام و انقلاب اسلامی در راستای مخدوش کردن ارزش‌ها و فرهنگ ناب ایرانی اسلامی برنامه ریزی گسترده‌ای داشته‌اند و در برخی جاها ما نیز غفلت‌هایی داشته‌ایم که برای جبران این موضوع باید در حوزه‌های مختلف به ویژه اربعین حسینی به عنوان یک فرصت اجتماعی کار فرهنگی انجام داد.
وی تصریح کرد: استان ایلام با این ظرفیت‌ها می‌تواند در حوزه گردشگری مذهبی حرکت کند، فضاهایی تحت عنوان خانه زائر ساماندهی شود و در طول سال علاوه بر اربعین حسینی، این حرکت شکل گیرد و با این طبیعت زیبای استان، فرصت‌های بزرگی در استان ایلام فراهم شود و بتوانیم در راستای توسعه اجتماعی و فرهنگی از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم.


مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام:

100 درصد جمعیت شهری و ۹۹ درصد جمعیت روستایی استان از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام با بیان اینکه طرح گازرسانی به ۲۰ روستای استان از ابتدای سال جاری تاکنون در دست اجرا است، گفت: از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم تاکنون یک شهر و ۶۲ روستای این استان از نعمت گاز طبیعی برخوردار شده اند.
«محمود کشاورز» در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات این استان به مناسبت روز خبرنگار، اظهار کرد: این مجموعه برای تحقق نامگذاری امسال برنامه های قابل قبولی در دستور کار قرار داده که تا پایان سال اجرایی می شوند.
وی با بیان اینکه این شرکت از ابتدای سال جاری تاکنون طرح گازرسانی به ۲۰ روستای استان را در دست اجرا دارد که در هفته دولت و دهه فجر به اتمام می رسند، افزود: همچنین ۳۲ واحد تولیدی و صنعتی در اقصی نقاط استان نیز گازدار شده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام با اشاره به اینکه از ابتدای شروع گازرسانی به مناطق شهری و روستایی استان تاکنون پنج هزار و ۸۱۲ کیلومتر خطوط انتقال، تغذیه و شبکه توزیع اجرا شده است، گفت: در این مدت ۱۲۳ هزار و ۶۷۸ انشعاب نصب و ۲۰۸ هزار و ۸۹۳ اشتراک پذیری در اقصی نقاط استان انجام شده است.
کشاورز با بیان اینکه همه شهرها و ۵۶۶ روستای استان گازدار هستند، تصریح کرد: هم اکنون ۱۰۰ درصد جمعیت شهری و ۹۹ درصد جمعیت روستایی استان از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای شروع گازرسانی به مناطق مختلف استان تاکنون ۱۲ شهرک صنعتی از نعمت گاز برخوردار شده اند، تصریح کرد: گازرسانی به ۲۴ جایگاه CNG، گازرسانی به ۱۲ شهرک صنعتی، نصب ۲۸۶ ایستگاه تقلیل فشار و گازرسانی به یک هزار و ۲۹۷ واحد تولیدی و صنعتی از دیگر اقدامات این شرکت بوده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام با بیان اینکه رعایت نکات و الزامات ایمنی در مصرف گاز برای مشترکین در تمام طول سال الزامی است، تصریح کرد: اهالی رسانه های استان شامل صدا و سیما، خبرگزاری ها، پایگاههای خبری، رسانه های سراسری و محلی و فضای مجازی استان می توانند با انتشار پیام های پیشگیرانه و کلیپ های صوتی و تصویری از حوادث گازی در سطح استان جلوگیری کنند.
کشاورز با قدردانی از تلاش های خبرنگاران استان در پیشگیری از وقوع حوادث گازی در مناطق شهری و روستایی استان، افزود: علیرغم اطلاع رسانی و فرهنگ سازی از روش های مختلف به شهروندان و اعلام هشدارهای فراوان این شرکت مبنی بر عدم استفاده از وسایل غیر استاندارد و رعایت نکات ایمنی، متأسفانه برخی از مشترکین به این موضوع مهّم توجه نمی‌کنند.
وی به عوامل نشت گاز خانگی و هم چنین مونوکسید اشاره و گفت: استفاده از بخاری گازسوز غیر استاندارد، نشت از شیلنگ گاز بدلیل پاره‌گی، عدم نصب درپوش در خروجی لوله‌ها و شیرهای گاز، نقص در عملکرد بست یا استفاده از بست‌های غیر استاندارد و سیمی در محل اتصال شیلنگ، از عوامل مهم نشت گاز در منازل مسکونی، تجاری و صنعتی بوده است.
کشاورز با اشاره به اینکه عوامل کاهش دهنده حوادث در اختیار شرکت‌های گاز استانی نیست، یادآور شد: شرایط اقتصادی جامعه، میزان تعهد و مسئولیت پذیری سازندگان ابنیه در کیفیت ساخت و ساز، عدم الزام بازرسی توسط ناظرین سازمان نظام مهندسی از سیستم لوله کشی گاز در حین خرید، فروش و اجاره اماکن، فرهنگ عمومی و میزان آگاهی شهروندان و مصرف کنندگان گاز طبیعی در عدم توجّه به توصیه های ایمنی از جمله عوامل مهّم در بروز حوادث ناشی از گاز هستند.
مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام با بیان اینکه در سال گذشته تاکنون اکثر رسانه های نوشتاری و دیداری برای پیشگیری از وقوع حوادث گازی با این شرکت همکاری خوبی داشته اند، گفت: شرکت‌ گاز استان ایلام در کنترل این گونه شاخص‌ها هیچگونه نقشی ندارد و منحصراً پایش و تزریق ماده بودارکننده مرکاپتان برای تشخیص بوی نشت گاز را برعهده دارد که فراتر از الزامات قانونی نسبت به پایش این شاخص ها اقدام نموده است و در آینده نیز در دستور کار کارکنان شرکت خواهد بود.
مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام در ادامه تصریح کرد: از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم تاکنون یک شهر و ۶۲ روستا در اقصی نقاط استان ایلام از نعمت گاز طبیعی برخوردار شدند.
کشاورز به گازرسانی مناطق شهری و روستایی استان ایلام در طول ۲ سال گذشته اشاره کرد و افزود: این روستاها شامل ۴ روستا در آبدانان، یک روستا در ایلام، یک روستا در ایوان، ۶ روستا در چرداول، ۲ روستا در چوار، ۳ روستا در دره شهر، ۱۶ روستا در دهلران، ۲ روستا در سیروان، یک روستا در مهران، ۶ روستا در ملکشاهی، ۲۰ روستا در هلیلان و همچنین شهر پهله از توابع شهرستان دهلران بوده است.
وی با بیان اینکه در این مدت ۷۶۷ کیلومتر خطوط تغذیه و شبکه توزیع در اقصی نقاط استان انجام شده است، اظهار داشت: از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم تاکنون بیش از ۱۰ هزارو ۶۳۹ علمک در مناطق شهری و روستایی استان نصب و راه اندازی شده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان با اشاره به اینکه در طول ۲ سال گذشته تاکنون ۲۱ هزارو ۸۳۸ اشتراک جدید پذیرش شده است، تصریح کرد: گازرسانی به یک جایگاه CNG، نصب و راه اندازی ۲۸ ایستگاه تقلیل فشار، ایستگاه میترینگ اندازه گیری و همچنین ۲ شهرک صنعتی نیز از نعمت گاز طبیعی برخوردار شدند.
کشاورز با بیان اینکه در راستای تحقق نامگذاری امسال و سال گذشته گازرسانی به صنایع استان توجه ویژه ای شده است، تأکید کرد: در طول ۲ سال گذشته تاکنون بیش از ۳۴۲ واحد تولیدی و صنعتی در اقصی نقاط استان ایلام گازدار شده است.
وی گفت: از ۶۳۷ روستای استان هم اکنون ۵۶۶ روستا از نعمت گاز طبیعی برخوردار بوده و در حال حاضر ۱۷ روستا در دست اجرا است، ۱۳ روستا در دستور کار گازرسانی قرار دارند و ۳۷ روستای دیگر فاقد توجیه گازرسانی هستند.

هفته نامه ی پیک ایلام /peyk-e ilam...
ما را در سایت هفته نامه ی پیک ایلام /peyk-e ilam دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : peikeilama بازدید : 51 تاريخ : چهارشنبه 8 شهريور 1402 ساعت: 18:52