اخبار1293

ساخت وبلاگ

شرط استاندار ایلام برای کلنگ‌زنی و افتتاح پروژه‌ها

استاندار ایلام گفت: تازمانی که پروژه اعتباری نداشته باشیم به هیچ عنوان کلنگ زنی نمی کنیم.
دکتر «حسن بهرام‌نیا» در شورای اداری شهرستان هلیلان، اظهار کرد: یکی از ویژگی های دولت سیزدهم صادق الوعده بودن آن هست، ما تازمانی که پروژه اعتباری نداشته باشیم به هیچ عنوان کلنگ زنی نمی کنیم، تا زمانی که پروژه ای کاملا تجهیز و آماده بهره برداری نشود به هیچ عنوان افتتاح نمی کنیم،
وی گفت: از ویژگی های مهم این دولت پاسخگویی به صورت اقناعی است نه رفع تکلیف، ما باید با همه وجود و تار و پود مشکلات مردم را بشنویم و در راستای حل مشکلات مردم تلاش کنیم
استاندار ایلام تاکید کرد: صاحب اصلی انقلاب مردمند، پایه و اساس انقلاب و حکومت مردمداری و مردم محوری است، مردم آنچه مطالبه می کنند حقشان است چرا که این حکومت برگرفته از خودِ مردم است.
بهرام‌نیا با بیان اینکه با همه وجود و با همه ظرفیت در راستای مطالبات مردم و متناسب با اعتبارات و امکانات استانی تلاش خواهیم کرد، گفت: با وجود استقراض دولت به بانک مرکزی در دولت قبل ، دولت حتی برای پرداخت حقوق ماهیانه کارمندانش مشکل داشت، با وجود کرونا روزانه ۷۰۰ نفر فوتی کرونا داشتیم، دولت سیزدهم با این شرایط روی کار آمد و این عملکرد قابل قبول را دارد.

اختصاص ۲۷۲۳ میلیارد ریال اعتبار به شهرستان هلیلان
بهرام‌نیا با بیان اینکه از تعداد ۸۷ پروژه در دست اجرا و از محل اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری هفت طرح و پروژه با اعتبار بالغ بر یک هزار و ۲۲۵ میلیارد ریال برای شهرستان هلیلان در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: از محل متمم اول و دوم سفر ریاست محترم جمهور تعداد هفت پروژه با اعتبار ۸۹۰ میلیارد ریال به این شهرستان اختصاص یافت.
وی گفت: طرح احداث مسکن ویژه روستایی و شهری به تعداد ۱۵۵ واحد مسکونی شامل ۴۵ واحد شهری و ۱۱۰ واحد روستایی با کمک بلاعوض قابل پرداخت به میزان ۶۳ میلیارد ریال و تسهیلات قرض‌الحسنه قابل پرداخت به میزان ۲۹۸ میلیارد ریال در دست اجرا است.
استاندار ایلام با بیان اینکه سه پروژه گازرسانی با مجموع اعتبار ۲۲۵ میلیارد ریال به روستاهای شهرستان هلیلان در دست اجرا است که امروز هشت روستا از نعمت گاز برخوردار شدند، تصریح کرد: طرح هادی در ۱۶ روستای سطح شهرستان با میانگین پیشرفت فیزیکی ۶۵ درصد و اعتبار ۵۳ میلیارد ریال در دست اجرا است.
بهرام‌نیا گفت: حوزه جهاد کشاورزی نیز تعداد چهار پروژه با مجموع اعتبار یک هزار و ۹۸ میلیارد ریال شامل تکمیل ایستگاه پمپاژ کهره-داجیوند، تکمیل ایستگاه پمپاژ میدر، تکمیل ایستگاه پمپاژ پیامن و بهسازی و نوسازی کانال‌های آب سطح شهرستان در دست اقدام است.


افتتاح هشت پروژه عمرانی و اقتصادی در ملکشاهی

همزمان با پنجمین روز دهه مبارک فجر هشت پروژه عمرانی و زیرساختی در شهرستان ملکشاهی به بهره برداری رسید.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ایلام در سفر به این شهرستان ابتدا به مقام شامخ شهدای گمنام شهر ارکواز ادای احترام کرد.
سعید هژبری پس از ادای احترام به مقام شامخ شهدا، در آیین افتتاح فاز دوم پروژه جاده سلامت شهر ارکواز حضور یافت.
وی سپس در شهر دلگشا در آیین افتتاح سه طرح آبرسانی به روستاهای نادرآباد، باولک و چشمه میان تنگ این شهرستان شرکت کرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ایلام در این آیین اظهار داشت: برای آبرسانی به این سه روستا ۳۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات شرکت آب و فاضلاب استان و بنیاد مستضعفان هزینه شده است.
همچنین پروژه فیبر نوری شهرستان ملکشاهی، سایت باباخان و سایت مخابرات گنبد پیر محمد نیز با اعتبار ۲۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات مخابرات استان به بهره برداری رسید.
کارخانه دام و طیور با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال و گلخانه سبزی و سیفی جات با اعتبار 2 میلیارد ریال از محل اعتبارات تبصره ۱۸ از دیگر طرح هایی بود که توسط معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ایلام به بهره داری رسید.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام خبر داد؛
راه اندازی مجدد اورژانس هوایی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام از راه اندازی مجدد اورژانس هوایی در ایلام با استقرار بالگرد جدید خبر داد.
جاسم محمدی در مورد عملکرد ۱۸ ماهه دانشگاه علوم پزشکی ایلام در دولت سیزدهم اظهار کرد: بهره برداری از بیمارستان ۳۷۶ تختخوابی رازی بعد از ۱۲ سال، بهره برداری از ساختمان دانشکده پزشکی، بهره برداری از اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) شهر ایلام با ظرفیت ۶۸ تخت، بهره برداری از ۴ تخت NICU(تخت ویژه اطفال)در بخش اطفال بیمارستان امام خمینی(ره) شهر ایلام راه اندازی بخش سی تی اسکن بیمارستان امام رضا (ع) ایوان بخش از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی است.
وی تصریح کرد: راه اندازی بخش آنژیوگرافی بیمارستان شهید مصطفی خمینی، راه اندازی دستگاه رادیولوژی دیجیتال سیروان، افتتاح مرکز ناباروری سطح ۳ بیمارستان آیت اله طالقانی شهر ایلام، افتتاح مرکز ناباروری سطح ۲ بیمارستان حضرت ولی عصر (عج) دره شهر، بهره برداری از ۲ مرکز بهداشتی درمانی و ۴ خانه بهداشت در سطح استان، راه اندازی مرکز رشد و نوآوری دانشگاه، موافقت و تاسیس ۳ مجتمع آموزش عالی در شهرستانهای آبدانان، دهلران، دره شهر و جذب دانشجو از بهمن ماه ۱۴۰۱ در رشته‌های پرستاری و بهداشت عمومی از دیگر موفقیت‌های دانشگاه بوده است.
محمدی عنوان کرد: از دیگر اقدامات دانشگاه می‌توان به بین المللی کردن دانشگاه و جذب دانشجویان خارجی در رشته پزشکی و دندانپزشکی از کشورهای همسایه، ورود به رتبه بندی تایمز (۶۰۰-۵۰۱) در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی جهان، ورود به رتبه بندی تایمز (۸۰۰-۶۰۱) در بین تمام دانشگاه‌های جهان، ارتقاء علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام در نظام رتبه بندی جهانی سایمگو در سال ۲۰۲۲ در جایگاه ۶۸۷ با ارتقای ۶۸ پله‌ای، کسب مقام اول کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه در سطح کشور، کسب ۹ رتبه برتر کشوری در جشنواره قرآن و عترت (هدهد) و ۷ رتبه برتر کشوری در جشنواره سیمرغ توسط اساتید، کارکنان و دانشجویان، راه اندازی سالن ورزشی چندمنظوره شهدای مدافع سلامت در پردیس۲ با ۱۲۰۰ متر زیر بنا اشاره کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام افزود: پرداخت کل بدهی در حوزه دارو و مقیمی و ماندگاری پزشکان به مبلغ ۹۸ میلیارد تومان، تبدیل وضعیت و جذب نیرو به تعداد ۱۴۰۰ نفر، ساخت فیلم مستند»سلامت در سفر اربعین» در خصوص به تصویر کشیدن ارائه خدمات حوزه‌های مختلف دانشگاه به زائرین اربعین حسینی از دیگر اقدامات دانشگاه علوم پزشکی ایلام بوده است.
وی گفت: در دهه فجر بهره برداری از ۲ ساختمان پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی ۱۱۵، افتتاح ۴ پایگاه جدید اورژانس پیش بیمارستانی ۱۱۵، رونمایی از اولین اورژانس موتوری و دومین اتوبوس آمبولانس در سطح استان و راه اندازی مجدد اورژانس هوایی با استقرار بالگرد جدید در شهرستان ایلام نیز انجام شده است.


جذب و استقرار ۳۳ واحد فناور در مرکز رشد دانشگاه ایلام

رئیس دانشگاه ایلام از جذب و استقرار ۳۳ واحد فناور در مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه خبر داد.
دکتر «طاهر علی‌محمدی»، اظهار کرد: توسعه نوآوری و فناوری یکی از برنامه‌های محوری برنامه راهبردی توسعه دانشگاه است، که با توجه به شعار سال «تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین»، اهمیت افزون‌تری یافته است.
وی گفت: مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه ایلام با تلاش‌های مستمر و ارائه راهکارهای جدید و مشاوره مداوم به ایده‌پردازان و نخبگان و فناوران مستعد استان ایلام، از اول سال ۱۴۰۱ تا به امروز، موفق به جذب و استقرار۳۳ واحد فناور شده است، که تعداد ۱۸واحد از آنها در مرحله رشد و ۱۵ مورد دیگر در مرحله پیش رشد فعالیت می‌کنند و تعداد ۸ واحد فناور دیگر در حال طی فرایند داوری جهت پذیرش در این مرکز هستند.
وی تصریح کرد: در راستای انجام امور بازاریابی و معرفی محصولات این شرکت‌ها؛ علاوه بر کارهای انجام شده، در وبسایت رسمی مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه ایلام قابلیت معرفی، ارتباط با تولید کننده و خرید محصول هر واحد فناور به‌صورت مستقیم قرار داده شده و هم اکنون قابل بازدید است.
رئیس دانشگاه ایلام با اشاره به برگزاری رویدادهای استارتاپی توسط مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه و با همکاری پارک علم و فناوری استان، گفت: با هدف بسترسازی و پرورش مهارت ایده‌پردازی و فرصت‌شناسی در میان افراد کارآفرین برای بازار کار واقعی، آشنایی دانش آموزان، دانشجویان و دانش‌آموختگان با ایده‌ها و فناوری‌های بازارمحور، انتقال تجربیات مربیان و متخصصان کسب و کار به صاحبان ایده و نوآوران و حمایت از ایده‌های منتخب در جهت ایجاد کسب و کار و تولید ثروت پایدار، چهار رویداد استارتاپی کشاورزی، خلاقیت دانش آموزی دختران، خلاقیت دانش‌آموزی پسران دبیرستانی و خـدمـات شهـــری با حضور گسترده علاقمندان برگزار شد.
علی‌محمدی با اشاره به تعامل مثبت و اجرای برنامه‌های مشترک دانشگاه ایلام و پارک علم و فناروی ایلام، ادامه داد: برگزاری رویداد ایده شو «از فن و حرفه تا صنعت»، اجرای طرح تانا و برنامه‌ریزی برای برگزاری اولین رویداد جذب ایده حوزه انرژی از جمله برنامه‌ها و اقدامات مشترک صورت گرفته است.
وی برگزاری کارگاه‌های آموزشی و بوت کمپ‌های متنوع کسب و کار و اشتغال محور متناسب با بازار کار را یکی از اقدامات مهم مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه دانست و گفت: برگزاری ۱۴ عنوان کارگاه آموزشی تخصصی کسب و کار (تحت عنوان بوت کمپ تخصصی کسب و کار) در هفته پژوهش و فناوری، برگزاری ۵ کارگاه آموزشی با همکاری فنی و حرفه‌ای ایلام در هفته پژوهش و فناوری، برگزاری ۳ کارگاه آموزشی کسب و کار در نمایشگاه ملی فن بازار و برگزاری بیش از ۱۵ عنوان کارگاه آموزشی، مهارت محور در سال ۱۴۰۱ از موفقیت‌های مرکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی برشمرد.
رئیس دانشگاه ایلام با بیان اینکه دانشگاه ایلام با مشارکت ۱۰ شرکت دانش بنیان و واحد فناور در بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کشور حضور یافت، گفت: محصولات تولید شده این واحدها، در سطح گسترده‌ای مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفت.
علی‌محمدی تصریح کرد: در جریان برگزاری این نمایشگاه، تفاهم نامه‌های همکاری دوجانبه بین دانشگاه ایلام و دانشگاه‌های محقق اردبیلی، خوارزمی و مرکز نوآوری صنعتی افق به‌صورت جداگانه منعقد شد و همچنین تفاهم‌نامه سه جانبه همکاری بین دانشگاه ایلام، دانشگاه محقق اردبیلی و دانشگاه خوارزمی ‌امضاء شد.
وی با بیان اینکه در جریان برگزاری این نمایشگاه، ۱۵ کارگاه آموزشی تخصصی کسب و کار از طرف دانشگاه ایلام پیشنهاد شد، از این تعداد سه مورد، شامل چارچوب بوم کسب و کار، طراحی ارزش پیشنهادی برای مشتریان و بازار و تیم‌سازی و اهمیت آن در کسب و کارهای نوپا و استارتاپ‌ها در لیست سیزده کارگاه مورد تأیید برگزارکنندگان اصلی نمایشگاه قرار گرفت و در سالن اصلی کارگاه‌ها برگزار شد.
رئیس دانشگاه ایلام تاکید کرد: به منظور اطلاع‌رسانی بهتر و تسریع در خدمات‌رسانی به فناوران و نوآوران، وب‌سایت‌های جدید مجتمع نوآوری و فناوری و مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه ایلام راه‌اندازی و وب‌سایت‌ مرکز نوآوری نیز بازطراحی شد.


پایگاه امداد و نجات جاده‌ای در سه راهی کارزان افتتاح شد

معاون توسعه و مدیریت منابع استانداری ایلام گفت: با افتتاح و راه اندازی این پایگاه امداد جاده‌ای بخشی از مشکلات مردم و مسافران مسیر مرتفع می‌شود.
«ناصر نجفی» در این مراسم اظهار کرد: این پایگاه امداد و نجات به منظور خدمات رسانی در حوزه استحفاظی سیروان به چرداول و خدمات دهی به زائرین در ایام اربعین ایجاد شده است.
وی گفت: برای پایگاه امداد و نجات جاده ای کارزان اعتباری افزون بر ۳۲ میلیارد ریال هزینه شده است.
معاون استاندار ایلام در دیدار با خانواده شهید محمدی در روستای «برآفتاب مله ماران» واقع در بخش مرکزی شهرستان سیروان نیز اظهار کرد: امروز همه ما مدیون رشادت‌ها و از خود گذشتگی های شهدا و خانواده‌های آنان هستیم.
وی گفت: حرکت در مسیر و راه شهدا برای ما افتخار بزرگی محسوب می‌شود و همواره محتاج دعای خیر شهدا هستیم.
شهید طاهر محمدی متولد سال ۱۳۴۵ در سیروان که فروردین سال ۱۳۶۵ در منطقه شلمچه به فیض شهادت نائل آمد.


مدیرکل بهزیستی ایلام:

مشارکت بهزیستی ایلام در احداث ۲۰۵ واحد مسکونی مددجویان

مدیرکل بهزیستی ایلام گفت: این اداره کل سال جاری در احداث ۲۰۵ واحد مسکونی مددجویان مشارکت داشته است.
حسین نورعلیوند به مناسبت دهه فجر در تشریح اقدام های سال جاری این اداره کل در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای احداث این واحدهای مسکونی به هریک از مددجویان بین ۸۰۰ میلیون ریال تا یک میلیارد ریال بصورت کمک بلاعوض به منظور احداث و یا خرید پرداخت شده است.
وی ادامه داد: علاوه بر این مددجویان از هزینه های انشعاب برق، گاز، آب و همچنین هزینه صدور پروانه ساختمانی و عوارض شهرداری نیز در مجموع به مبلغ ۱۱ میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال معاف شده اند.
مدیرکل بهزیستی ایلام به پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن مددجویان اشاره کرد و یادآور شد: امسال در این زمینه نیز ۵۴ نفر از سرپرستان خانوار جامعه هدف وام ودیعه مسکن در مجموع با اعتبار ۲۵ میلیارد ریال دریافت کرده که سرانه آن بین ۵۰۰ تا ۸۰۰ میلیون ریال بوده است.
نورعلیوند همچنین از انجام لوله کشی گاز منازل مددجویان به تعداد ۱۸۵ نفر با اعتبار۱۰ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال خبر داد و گفت: یکی دیگر از اقدام های شاخص و تاثیرگذار دولت در این مدت افزایش ۲ برابری کمک هزینه مسکن سهم بهزیستی ویژه خانواده های ۲ معلول به بالا بوده که در این زمینه پرداخت کمک بلاعوض تامین مسکن خانواده های دارای حداقل ۲ عضو معلول در مناطق شهری و روستایی به ترتیب به ۲ میلیارد ریال و یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال افزایش یافته است.

پرداخت ۹۷۰ فقره تسهیلات اشتغال به جامعه هدف
وی به تسهیلات اشتغال به جامعه هدف اشاره کرد و گفت: امسال تاکنون بیش از ۹۷۰ نفر از مددجویان وام اشتغال با سرانه یک میلیارد ریال و یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال دریافت کرده اند.
مدیرکل بهزیستی ایلام یکی از سیاست ها و برنامه های بهزیستی را خودکفایی جامعه هدف عنوان کرد و گفت: در این زمینه با پرداخت تسهیلات اشتغال و سایر حمایت ها استقلال مالی مددجویان در دستور کار قرار دارد.

افزایش حق نگهداری در منزل مددجویان
نورعلیوند یکی دیگر از خدمات این اداره کل به جامعه هدف را افزایش حق نگهداری افراد دارای معلولیت عنوان کرد و گفت: امسال در مجموع برای ۶۲۲ معلول حق نگهداری برقرار شده که این رقم در سال گذشته ۳۵۰ نفر بوده است.
به گفته وی، مبلغ حق نگهداری افراد دارای معلولیت از ۱۰ میلیون ریال امسال به ۱۵ میلیون ریال افزایش یافته است.
مدیرکل بهزیستی ایلام برقراری مستمری ۲ هزار و ۹۹۲ خانوار در حوزه اجتماعی و ۲ هزار و ۴۰۹ خانوار در حوزه توانبخشی، حذف دهک درآمدی خانواده های دارای فرزند چندقلو برای برقراری مستمری، برقراری حق پرستاری و حق نگهداری در منزل معلولان و بیماران ضایعه نخاعی برای نخستین بار، معرفی ۲۹ هزار مددجو برای رایگان شدن تعرفه آب و برق و پرداخت مشوق های بیمه معلولان و مددجویان به تعداد ۲ هزار و ۷۵۶ نفر را از دیگر خدمات ارایه شده به جامعه هدف برشمرد.
نورعلیوند از برداشتن سقف پرداخت بیمه بازنشستگی مددجویان و معلولان به عنوان یکی از اقدام های مهم دولت در این مدت خبر داد و گفت: پیش از این سقف پرداخت بیمه بازنشستگی افراد دارای معلولیت به مدت ۱۰ سال و برای سایر مددجویان جامعه هدف پنج سال بود که توسط این اداره کل پرداخت و مابقی آن باید توسط مددجویان و معلولان پرداخت می شد که از سال گذشته این سقف برداشته شده و تا زمان بازنشستگی فرد مددجو، این سهم توسط بهزیستی پرداخت می شود.
وی تاسیس نخستین مرکز جامع درمان و بازتوانی معتادان را دیگر خدمت شاخص بهزیستی عنوان کرد و گفت: این مرکز با هدف درمان و بازتوانی معتادان با پذیرش یکساله و ظرفیت ۷۰ نفر از اسفندماه سال گذشته فعالیت خود را آغاز تا مصرف کنندگان مواد مخدر در کنار بهبودی مهارت های شغلی را نیز کسب کنند.
مدیرکل بهزیستی ایلام پوشش بیمه تأمین اجتماعی و عشایری زنان سرپرست خانوار به تعداد ۲ هزار نفر، ساماندهی کودکان کار، غربالگری بینایی و شنوایی کودکان، ارایه آموزش های خانواده و پیش از ازدواج، تامین وسایل کمک توانبخشی و بهداشتی معلولان، مناسب سازی منازل و خودروی معلولان، بیمه تکمیلی زنان سرپرست خانوار، پرداخت کمک هزینه تحصیلی دانش آموزان و دانشجویان، پرداخت هزینه آزمایش ژنتیک، پذیرش مصرف کنندگان مواد مخدر در مراکز اقامتی، اجرای طرح پایگاه هنر در مناطق روستایی با پوشش ۶۰۰ نفر، پرداخت کمک هزینه ایاب و ذهاب و پرداخت کمک هزینه درمان معلولان را از دیگر خدمات ارایه شده به جامعه هدف در سال جاری برشمرد.


مدیر صندوق کارآفرینی امید استان خبر داد:
رشد ۴ برابری پرداخت وام اشتغال و ضروری صندوق کارآفرینی امید در ایلام

مدیر صندوق کارآفرینی امید استان ایلام از پرداخت ۱۲۳۰ فقره تسهیلات ارزان قیمت اشتغال و ضروری با اعتباری بیش از ۱,۴۴۷ میلیارد ریال از ابتدای امسال خبر داد.
«مرتضی دالوند» اظهار کرد: ۱۲۳۰ فقره تسهیلات ارزان قیمت اشتغال و ضروری با اعتباری بیش از ۱,۴۴۷ میلیارد ریال از ابتدای سال ۱۴۰۱ توسط این صندوق در استان پرداخت شده که در مقایسه با مدت مشابه در سال قبل، رشد ۴ برابری داشته است.
وی با بیان اینکه این تسهیلات در بخش های خدمات، کشاورزی، صنعت و رفاهی پرداخت شده و با پرداخت آن برای بیش از ۱۲۰۰ نفر در استان اشتغال ایجاد کرده است، تصریح کرد: این صندوق طی تفاهم‌نامه با سایر نهادها و دستگاه ها از جمله وزارت ورزش و جوانان، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان زندان‌ها، کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی و سازمان جهاد کشاورزی،بنیاد برکت و غیره از ابتدای سال جاری تا کنون ۹۴۲ فقره تسهیلات اشتغالزایی با اعتباری بیش از ۱,۴۰۶ میلیارد ریال پرداخت کرده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان ایلام ادامه داد: صندوق استان از ابتدای امسال با ابلاغ اعتبارات بند الف تبصره۱۸ قانون بودجه سال۱۴۰۰ توانسته است با عملکردی بسیار مناسب بیش از ۹۸ درصد اعتبار مربوطه راجذب و تسهیلات اشتغال ارزان قیمت به متقاضیان معرفی شده از سوی دستگاه‌های اجرایی پرداخت کند که در این راستا تعداد ۵۱۰ فقره تسهیلات با اعتبار بیش از ۱۱۳۵ میلیارد ریال پرداخت کرده و این عملکرد توانسته رتبه ممتازی بین صندوق های سراسر کشور همچنین در بین بانک های عامل در استان به دست بیاورد.
دالوند در خصوص اقدامات و خدمات صندوق استان در سفر ریاست محترم جمهوری به استان تاکید کرد: صندوق استان با تامین مالی و پرداخت ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه اشتغال و ضروری به ۸۷۲ فقره درخواست مردمی سفر ریاست محترم جمهوری پاسخ داده است.
وی در خصوص حمایت از کارآفرینان روستایی و مناطق محروم تصریح کرد: صندوق استان ایلام تعداد ۱۶۲۶ فقره تسهیلات اشتغال روستایی با اعتبار بیش از ۱۱۱۶ میلیارد ریال با استفاده از منابع مشترک صندوق توسعه ملی از ابتدای شروع این طرح در سال ۱۳۹۷تا کنون پرداخت کرده است که برای ۲۴۱۳ نفر اشتغال ایجاد کرده است.
مدیرصندوق استان ایلام گفت: تعداد ۱۵۲ طرح اشتغالزایی کسب وکار خرد و کوچک در سطح استان ایلام با حمایت مالی صندوق کارآفرینی امید با اعتبار ۷۲۲ میلیارد ریال در دهه مبارک فجر افتتاح و مورد بهره برداری قرار می گیرند.
وی تصریح کرد: صندوق کارآفرینی امید این تسهیلات را در حمایت مالی از جوانان تحصیل کرده و دارای مهارت، زنان خودسرپرست، نخبگان و کارآفرینان در قالب ایجاد کسب و کار خرد و کوچک با رویکرد توانمندسازی و شبکه سازی هم افزا و تکمیل زنجیره ارزش با اولویت مناطق محروم و مناطق روستایی پرداخت کرده است.


کلنگ زنی اصلاح شبکه سیم به کابل شهری مهران

استاندار ایلام گفت: برای اربعین سال آینده ظرفیت برق مهران ارتقا می یابد و تلاش داریم ظرفیت های مهران را افزایش دهیم.
«حسن بهرام نیا» در آیین کلنگ زنی اصلاح شبکه سیم به کابل شهری مهران اظهار داشت:در اربعین امسال با وجود گرمای زیاد، اما هیچ شخصی بر اثر گرما زندگی فوت نشد که این مهم در سایه همکاری و اهتمام همه مسئولان استان بود‌.
استاندار ایلام اضافه کرد: در اربعین امسال همه مدیران استان برای برگزاری کنگره بزرگ اربعین تلاش و اهتمام داشتند و مدیران حوزه زیرساختی اربعین در مهران، و سایر مدیران در سایر شهرستان زائر پذیر استان مستقر بودند.
وی با تاکید بر اینکه رشد و توسعه کشور در چهار دهه انقلاب اسلامی بسیار چشمگیر بوده و خدمات بسیار زیادی در این مدت انجام شده است خاطر نشان کرد:این نظام در دنیا از عدالت گستری و توجه به شأن انسان ها زبانزد است که بخصوص در دولت سیزدهم ویژگی هایی از جمله عدالت محوری و فساد ستیزی به وضوح دیده می شود.
استاندار ایلام با قدردانی مدیرعامل برق منطقه غرب کشور، گفت: عملکرد مجموعه وزارت نیرو در استان به ویژه در اربعین بسیار رضایت بخش بود.
بازدید از سیل بند افتتاح نیروگاه خورشیدی و اصلاح شبکه برق مهران، افتتاح پروژه ساختمان مرکز جامع سلامت شماره دو برکت مهران، افتتاح پروژه زمین چمن مصنوعی مهران، بازدید از میدان نفتی چنگوله، افتتاح سه هکتار گلخانه در صالح آباد و شرکت در جلسه شورای اداری و معتمدین از جمله برنامه های سفر یک روزه استاندار ایلام به شهرستان مهران است.
گفتنی است، معاونین استاندار، خانم دکتر فلاحی نماینده مردم حوزه شمالی استان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران کل استان، استاندار را در این سفر همراهی می کنند.


گاز به ۸ روستای دیگر هلیلان رسید

استاندار ایلام گازرسانی به ۸ روستای شهرستان هلیلان را افتتاح کرد.
دکتر «حسن بهرام نیا» در ششمین روز از دهه فجر پس از بدو ورود به شهرستان هلیلان با حضور در مزار شهدای گمنام، ضمن قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.
استاندار ایلام در این برنامه ضمن گرامیداشت دهه فجر، گفت: نداشتن جاده دسترسی از مشکلات این یادمان و مقبره شهدای گمنام بود که در نخستین سفر شهرستانی، برای حفظ شأن شهدا، جاده دسترسی و ساماندهی آن در دستور کار قرار گرفت و اکنون به لطف خدا علاوه بر آسفالت راه دسترسی، شاهد ساماندهی یادمان نیز هستیم.
بهرام‌نیا در این مراسم اظهار کرد: امروز توسط نظام برگرفته از آرا مردم می بینیم که دورافتاده ترین نقاط جغرافیای ایران اسلامی از نعمت گاز برخوردارند و سیاست این نظام کاملاً با سیاست استبدادی شاه متفاوت است
وی تاکید کرد: یکی از مصوبات سال گذشته در سفر رئیس جمهور به استان ایلام گاز رسانی به ۲۲ روستا بود هر چند اول ۱۳ روستا بود که با پیگیری ما به ۲۲ روستا رسید که امروز ۸ روستا در جریان این افتتاح و بوسیله روشن شدن این مشعل گازرسانی می شوند.

هفته نامه ی پیک ایلام /peyk-e ilam...
ما را در سایت هفته نامه ی پیک ایلام /peyk-e ilam دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : peikeilama بازدید : 86 تاريخ : پنجشنبه 27 بهمن 1401 ساعت: 12:32