با من از ثروت ملتی که بر روی گنج خوابیده اما در نفرت و جنگ غوطه‌ور است سخن نگویید

ساخت وبلاگ

با من از ثروت ملتی که بر روی گنج خوابیده اما در نفرت و جنگ غوطه‌ور است سخن نگویید

دکتر فاروق قاسم / دانشمند زمین شناس عراقی الاصل

️با من از ثروت سرزمینی که مردمش در نفرت، نژادپرستی، نادانی و جنگ غوطه ورند صحبت نکنید. نیجریه [و عراق] یکی از ثروتمندترین کشورهای دنیاست و بیشترین منابع معادن را در اختیار دارد؛ این کشور یکی از بزرگ ترین صادرکننده های نفت در دنیاست، اما حال و اوضاعش را نگاه کن! چرا این گونه است؟
️زیرا مردمش در نفرت های نژادی و دینی غوطه‌ورند و این کشور عرصه نزاع و درگیری و تاخت و تاز گروه و قبیله های مختلف است، یمن هم تقریبا  همین شرایط را دارد.
️در مقابل سنگاپور، کشوری که بر روی یک قطعه سنگ لم‌یزرع قرار دارد و روزی رئیس جمهورش میگریست، زیرا رئیس کشوری بود که در آن آب شرب یافت نمی شد... امروز میزان درآمد سرانه اش بیشتر از ژاپن است..!!
️امروزه کشورهای عقب مانده نگاه شان را معطوف به درون زمین کرده اند تا از موهبت آن خود را سیر کنند..!! این درحالی است که انسان به خودی خود تبدیل به سرمایه ای موفق و سودآور گشته است.
آیا تا به حال اندیشیده ای که برای گوشی گلکسی و یا آیفنی که از بازار می خری چقدر هزینه شده است؟ شاید هزینه قطعات آن به یک دلار هم نرسد؛ چند گرم آهن، یک تکه شیشه و مقداری پلاستیک، اما تو برای خرید آن صدها دلار هزینه می کنی، چیزی معادل ده ها بشکه نفت و چندین متر مکعب گاز.
️اما دلیلش چیست؟ دلیلش این است که کشور سازنده آن، از تولیدات عقل  بشر بهره می برد و صاحب ثروت اندیشه است.
️آیا می دانی که شخصی مثل بیل گیتس مؤسس شرکت مایکروسافت هر ثانیه 226 دلار درآمد دارد، چیزی معادل ذخایر کشور یمن و کشورهای خلیج فارس.
آیا می دانی که ثروتمندان دنیا، صاحب چاه های نفت و ثروت های طبیعی نیستند، بلکه صاحبان همین نرم افزارهای ساده ای هستند که در گوشی تو نصب است؟!
 آیا می دانی که سود شرکتی چون سامسونگ در طول یک سال 327 میلیارد دلار است. صد سال طول می کشد تا ما چنین مبلغی را از تولید داخلی خود به دست آوریم...!!؟؟
️دوست عزیز! هر کجا که هستی، در شرق، غرب، شمال، جنوب؛ و فکر می کنی ثروتی داری که بدون نیاز به عقلت، تو را بی نیاز می گرداند، این اوهام را از خود دور کن؛ بدون عقلانیت هیچ ثروتی به دست نخواهد آمد.
ژاپن در جنگ جهانی دوم شکست خورد، اما در کمتر از پنجاه سال با علم و تکنولوژی جایگاه خود در دنیا را بازسازی کرد؛ اما انسان های کوته فکر همچنان از تو می پرسند مذهبت چیست !؟ از کدام قبیله ای؟!
️وقتی افراد بی نظم منظم شدند، فقر کم شد، دزدی کم شد، بی اخلاقی کم شد؛ آن وقت میگوییم دین این جامعه درست است.

هفته نامه ی پیک ایلام /peyk-e ilam...
ما را در سایت هفته نامه ی پیک ایلام /peyk-e ilam دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : peikeilama بازدید : 182 تاريخ : يکشنبه 23 شهريور 1399 ساعت: 21:09