اخبار 1192

ساخت وبلاگ

استاندار ایلام:

اربعین 96 تا اربعین 98 به روایت استاندار ایلام

استاندار ایلام با مقایسه‌ی زیرساخت‌ها و تعداد تردد از مرز مهران در اربعین سال‌ها 1396 ، 97 و 98 ، گفت: باید خود را برای یک اربعین ۶ میلیون نفری در سال آینده آماده کنیم. 
«قاسم سلیمانی‌دشتکی» در گفتگوی ویژه خبری با موضوع اربعین، اظهار کرد: در اربعین سال ۹۶ حدود ۱ میلیون و ۷۰۰ هزارنفر از مرز مهران تردد کردند و در آن سال در اربعین با مشکلاتی مانند مسائل زیرساختی و عبور افزاد غیر مجاز نیز روبرو بودیم.
وی با بیان اینکه در آن سال حدود ۳۰ کیلومتر جاده ایلام به مهران آماده شده بود و مسیر ملکشاهی به مهران نیز مشکلات زیادی داشت، گفت: در آن زمان آسیب‌شناسی شد و با کمک همه دستگاه‌ها نهادها بسیاری از مشکلات حل شد.
استاندار ایلام با بیان اینکه اربعین ۹۷ متفاوت‌تر ازسال ۹۶ بود، تصریح کرد: در این سال ۶۰۰ هزار نفر به زائران  اضافه شد و تردد به ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر رسید ، این در حالی بود که در کل کشور ثبت‌نام کم شده بود.
سلیمانی‌دشتکی ادامه داد: در آن سال خیلی از مشکلات و کمبودهای زیرساختی حل شده بود، آماده‌سازی جاده ایلام به مهران به ۷۰ تا ۸۰ کیلومتر رسید و نقاط حادثه‌خیز مسیر ملکشاهی نیز حل شد، اما مشکلی جدید به نام کاپیتاژ پیش آمد چون در حالی که در سال ۹۶ حدود ۶۸۰  خودرو کاپیتاژ شده بود در سال ۹۷ بیش از 8800  وسیله نقلیه کاپیتاژ شد و در مقابل ظرفیت مسیرهای آن طرف مرز خیلی کم بود.
استاندار ایلام با بیان اینکه قبلا مسیر مهران به پایانه مرزی و برکت یکی بود و این باعث می‌شد که پایانه در اثر بی‌نظمی پیش آمده قفل شود، تصریح کرد: در اربعین امسال جمعیت از ۲ میلیون و ۳۰۰ به بالای ۴ میلیون نفر رسید، قاعدتا می‌بایست مشکلات زیادتر می‌شد اما به خاطر مدیریت بهتر و آماده بودن زیرساخت ها کمترین مشکلات را داشتیم چون زیرساخت های ما نسبت به سال ۹۷ بهتر شده بود.
سلیمانی تصریح کرد: امسال مشکل تونل آزادی داشتیم که برای رفع مشکل باید یک تونل دیگر در کنار آن ایجاد شود. از ایلام تا مهران یک زیرگذر و دو تونل یکی ۷۵۰ متر ظرف ۹ ماه امسال انجام شد و در مواقع اضطراری استفاده شد. تونل دوم ۸۵۰ متر بود که ۴۵۰ متر آن انجام شد.
وی گفت: گره‌های ترافیکی داخل شهر و پایانه مرزی مهران و پایانه برکت را با ایجاد کنارگذرهای شرقی و غربی و ایجاد یک زیرگذر بسیارمهم حل شد چون راه پایانه مرزی و پایانه برکت را جدا کردیم.
استاندار ایلام ایجاد  10  هزار متر مربع سایه‌بان احداث  ۶۰۰ چشمه سرویس بهداشتی جدید در داخل و ۱۲۰ سرویس بهداشتی در آن  طرف مرز و تسطیح  حدود ۲۰۰۰ متر مربع  پایانه در آن طرف مرز را از جمله فعالیت‌های انجام گرفته عنوان کرد و گفت: در اربعین امسال بالای سه ، چهار شب هر شب حدود ۲۰۰ هزار تردد داشتیم و یک شب به بالای ۳۲۶ هزار نفر رسید و مشکلی پیش نیامد این در حالی بود که پارسال تنها در یک شب افزایش جمعیت داشتیم که منجر به قفل شدن پایانه برکت شد.
سلیمانی‌دشتکی با بیان اینکه در اربعین امسال حدود ۱ میلیون ۷۵۰ هزار نفر از مرز مهران به عراق رفتند و ۱ میلیون و ۹۵۰ هزار نیز بعد از زیارت از این مرز به ایران آمدند، تصریح کرد: در ماه محرم نیز بیش از ۴۴۰ هزار تردد داشتیم و کل تردد ما در ایام اربعین ۹۸ به ۴ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر رسید.
وی گفت: در اربعین امسال  3450 اتوبوس در یک شب برای تردد زائران در اربعین مستقر شد و حدود 1 میلیون و 500 هزار دستگاه در مسیر مهران تردد داشته‌اند.
استاندار ایلام درباره آغاز تردد از مرز مهران گفت: این ترددها به مناسبت اربعین زودتر از موعد شروع شد به طوری که در اوایل ماه صفر ترددها بیش از ۱۰ برابر مدت مشابه گذشته بود، بنابراین  به سرعت موکب ها را برپا کردیم؛ ظرف یک روز آبرسانی را به حد مطلوب رساندیم و به آن طرف مرز تا عمق ۱۵ کیلومتری کمک کردیم. نهادها و بنیادها و مجموعه دستگاه‌های خدمات رسان پای کار آمدند و موکب‌ها را برپا کردند به طوری که در اربعین امسال موکب‌های ما جزء قدرتمندترین موکب‌ها در خدمت‌رسانی بودند.
سلیمانی دشتکی ادامه داد: در اربعین امسال نیروهای در گیر انقلابی عمل کردند؛ یک شب در بازدید از موکب ها متوجه شدم که یگان ویژه ناجا یک جا دارد واکس می‌زند و نظافت می‌کردند. کار ما در اربعین امسال در مرحله اول ایجاد همدلی بود و این مهم اتفاق افتاد تا در خدمت‌رسانی به زوار هم افزایی ایجاد شود.
استاندار ایلام با بیان اینکه در ستاد اربعین گفتم هر تصمیمی باید در ستاد اربعین استان گرفته شود، ادامه داد: در ستاد مرکزی اربعین کشور در ارتباط با انتقال زائران به سه استان همسایه تصمیم گرفته شد که ما مخالفت کردیم و این تصمیم را در دفاع از زائران و برای جلوگیری از عدم سرگردانی آنان لغو کردیم.
سلیمانی درباره فعالیت‌های عمرانی که باید برای سال آینده آماده شوند، گفت: دو سه نقطه جاده ایلام به مهران باقی مانده از جمله یک تونل به طول ۸۵۰ متر که ۴۵۰ متر آن کار شده و دو پل شماره ۵۶ و ۵۵ که باید احداث شوند. تونل آزادی نیز جوابگوی حجم ترافیک بالا را ندارد و باید یک تونل موازی دیگر زده شود.
وی ادامه داد: همه تلاش ما برای باز گشایی مرز چیلات است  پایانه تجاری و بازرگانی چنگوله نیز باید آماده شود.
استاندار ایلام با بیان اینکه وزارت نیرو برای رفع مشکل آب در ایام اربعین تحرک بیشتری داشته باشد،  گفت: استقرار  دستگاه بسته‌بندی دائم و آب سردکن دائمی و ایجاد کارخانه یخ‌سازی در مهران برای سال‌های آینده ضروری است.
سلیمانی با بیان اینکه امیدواریم خط ریلی اسلام‌آباد  به ایلام در سفر رئیس‌جمهور کلنگ‌زنی شود، ادامه داد: دو بزرگراه در شمال و جنوب استان در حال احداث است  که استان را به شبکه آزادراهی کشور متصل می‌کند.
وی  با تاکید بر اینکه باید خود را برای یک اربعین ۶ میلیون نفری در سال آینده آماده کنیم، ادامه داد: بیش از ۳۰ هیئت بلند پایه کشوری و لشکری در ایام اربعین به مرز مهران آمدند. با ۲۲ هیئت حاضر در مرز مهران نشست داشتیم و قول های بسیار خوبی گرفتیم.
سلیمانی در پایان از مردم ، مسئولان و همه رسانه‌ها و تمام کسانی که به هر نحوی در مراسم باشکوه اربعین نقش آفرینی کرده‌اند تقدیر کرد
 


امام جمعه ایلام:

۱۳ آبان نماد وحدت و انسجام ملت ایران در برابر استکبار جهانی است

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام ۱۳ آبان را روزی تاریخی در تاریخ انقلاب اسلامی دانست و گفت: این روز، نماد آزادی خواهی، استکبار ستیزی و انسجام ملت ایران در برابر استکبار جهانی است. 
حجت الاسلام و المسلمین اله نور کریمی تبار در خطبه های این هفته نماز جمعه شهر ایلام اظهار داشت: ۱۳ آبان روزی تاریخی و بسیار مهم در تاریخ ایران اسلامی است، در این روز بود که لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان پیرو خط امام (ره) تسخیر شد.
وی افزود: از دیگر مناسبت های مهم روز ۱۳ آبان می توان به تبعید حضرت امام (ره) به ترکیه، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانشجو اشاره کرد که همه این رویدادها نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی هستند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام با اشاره به اینکه ۱۳ آبان نشان از ایستادگی ۴۱ ساله انقلاب اسلامی در مقابل استکبار جهانی دارد، یادآور شد: کینه توزی استکبار جهانی در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی بوده و هست، دشمنان از آینده روشن نظام اسلامی نگران هستند و از هیچ تلاشی برای ضربه زدن به کشورمان از طرق مختلف دریغ نکرده اند.
حجت الاسلام کریمی تبار با بیان اینکه اتحاد و اقتدار ایران اسلامی در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان امسال یکبار دیگر به رخ استکبار جهانی و متحدانش کشیده خواهد شد، اضافه کرد: مردم پشتیبان نظام و انقلاب اسلامی هستند و آمریکا و دیگر متحدانش با تحریم نه تنها به اهداف اقتصادی بلکه به اهداف سیاسی خود نیز نخواهد رسید.
امام جمعه ایلام افزود: ملت ولایتمدار ایران اسلامی به رغم تمامی تحریم‌ها و تهدیدها بر اصول و ارزش‌های انقلابی پافشاری کرده و تسلیم نشده است و این رمز پیروزی انقلاب اسلامی در بیش از  چهار دهه از عمر پربرکت انقلاب اسلامی  است.
حجت الاسلام کریمی تبار همچنین با گرامیداشت سالروز لغو امتیاز کاپیتولاسیون در آبان ۱۳۴۳ به فرمان امام راحل افزود: آمریکایی ها با این امتیاز قصد زیر پای گذاشتن حقوق حقه مردم کشورمان را داشتند که فرمان تاریخی امام راحل مانع از دستیابی آنان به اهداف از پیش تعیین شده خود شد.
 


طرح جامع پدافند غیرعامل ایلام در مراحل نهایی تدوین است

مدیرکل پدافند غیرعامل ایلام گفت: طرح جامع پدافند غیر عامل استان ایلام شامل زیرساخت ها، تهدیدات و نقاط قوت و ضعف استان در مراحل نهایی تدوین و آماده سازی است. 
سیدصادق موسوی اظهار داشت: برای تدوین این طرح مشخصات تمام زیرساخت های استان در حوزه های مختلف احصا شده و به شرکت مشاور داده شده است.
وی افزود: با رونمایی از این طرح جامع در واقع استان ایلام از یک شناسنامه کالبدی و دایره المعارفی از دارایی، زیرساخت، نقاط قوت و ضعف، نیازها و تهدیدات بهره مند می شود که هر کدام از این بخش ها برحسب اهمیت اولویت بندی و برنامه ریزی های زیرساختی آتی استان بر اساس این طرح انجام می گیرد.
مدیرکل پدافند غیرعامل ایلام یادآور شد: طرح جامع پدافندغیرعامل استان مراحل پایانی تدوین خود را با همکاری دانشگاه های صنعتی مالک اشتر و شریف و با بیش از ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی طی می کند و تا قبل از اتمام سال جاری تدوین کامل این طرح نهایی می شود.
موسوی اضافه کرد: به همه دستگاه های عمرانی و زیرساخت چون راه وشهرسازی، شهرداری، مخابرات ... تاکید شده در ساخت پروژه ها پیوست های پدافند عامل و پیش بینی های لازم برای مواقع اضطراری را لحاظ کنند و طرح های فاقد پیوست پدافندغیرعامل ضمانت اجرایی نخواهند داشت.
 وی تاکید کرد: لحاظ و رعایت کردن پیوست های پدافند غیرعامل در پروژه ها، بسیاری از مواقع هنگام بروز حوادث طبیعی موجب کاهش محسوس آسیب دیدگی زیرساخت ها و هزینه های ناشی از این وقایع می شود.
مدیرکل پدافند غیرعامل استان ایلام گفت: شورای پدافند غیرعامل استان متشکل از ۱۱ کارگروه با عضویت دستگاه های مختلف مرتبط است و بر اساس قانون همه دستگاه ها باید بخشی از اعتبارات منابع داخلی و جاری خود را برای موضوع پدافندغیرعامل و پیوست های آن در نظر بگیرند در حالی که این موضوع از سوی دستگاه ها جدی گرفته نمی شود.
موسوی توضیح داد: پدافند غیرعامل در واقع تقویت زیرساخت ها و ارتقا پایداری غیرنظامی کشور در برابر تهدید حوادث انسان ساخت بدون استفاده از ابزارهای جنگی و کاهش آسیب پذیری زیرساخت ها در مقابل تهدیدات دشمنان است.
وی اضاهار کرد: پدافند غیرعامل موجب پایداری زیرساخت های مهم در زمان بروز تهدید می شود تا خدماتی نظیر آب، گاز، برق، مخابرات، ارزاق ضروری به مردم بدون وقفه و با کمترین مشکل ارائه شود.
به گفته موسوی هر میزان که پدافند غیرعامل قوی عمل کند به همان نسبت نیز هزینه های ناشی از خسارات حوادث انسان ساخت کاهش و آسیب پذیری ها به حداقل ممکن می رسد و نقاط ضعف به نقطه قوت تبدیل می شود.
وی افزود: هدف دشمن آسیب رسانی به زیرساخت ها و فشار آوردن به کشور از طریق تضعیف زیرساخت هاست تا با مدیریت صحیح بحران و اتخاذ تمهیدات لازم بدون ابزارهای نظامی برای هرگونه مقابله و تهدید از سوی دشمنان آماده باشیم.
حملات سایبری مهم ترین تهدیدات پیش روی کشور
مدیرکل پدافند غیرعامل ایلام در مورد مهمترین تهدیدها هم توضیح داد: مهمترین تهدیدها از نوع سایبری و اینترنتی است که فعالیت های بر بستر وب دستگاه ها به طور مداوم در معرض حملات سایبری قرار دارد که در صدد برنامه ریزی برای جایگزینی بستر اینترانت به جای اینترنت برای کاهش نفوذ دشمن و تهدیدها به اطلاعات دستگاه ها هستیم.
به توصیه موسوی هدف دشمن ضربه زدن به زیرساخت های کشور است که باید این زیرساخت ها به طور جدی تقویت شود و برای هر زیرساخت مسیرهای جایگزین پشتیبان برای مواقع ضروری و اضطراری تعبیه گردد.
وی تاکید کرد: یکی از اهداف دشمن ضربه زدن به حوزه انرژی کشور است تا با ایجاد اختلال خدمات رسانی به جامعه در نتیجه نارضایتی ها در جامعه شکل بگیرد.
به گفته وی یکی از تهدیدات دشمن ایجاد جنگ روانی گسترده در جامعه از طریق فشار اقتصادی و تحریم است که پدافند غیر عامل با تعریف و ارائه مسیرهای جایگزین از فشار بار روانی جامعه می کاهد.
موسوی در کنار تهدیدهای سایبری به حوزه های زیرساختی، انرژی و اقتصادی به تهدیدهای دیگری چون بیوتروریستی، غذایی، آب و خاک، زیستی و ... اشاره کرد که اختلال در هریک از این حوزه ها از سوی دشمنان یا نااگاهی های داخلی مخرب و زیان بار است.
زیرساخت ها دارای سطوح حیاتی، حساس و مهم و پایین تر تقسیم بندی شده که زیرساخت های حیاتی در سطح ملی و شریان های حیاتی کل کشور، زیرساخت های حساس منطقه ای و در برگیرنده چندین استان و زیرساخت های مهم مربوط به یک استان و زیرساخت های پایین تر متعلق به یک شهرستان یا بخش است که هرکدام از این زیرساخت ها بر حسب اهمیت اولویت بندی شده اند.
پدافندغیرعامل بنا به اهمیت موضوع و لزوم آن سال ۱۳۹۲ تصویب و ایجاد شد.
 


سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان:
راهپیمایی ۱۳ آبان در ۳۵ نقطه استان ایلام برگزار می‌شود

سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان ایلام از برگزاری مراسم راهپیمایی 13 آبان در 35 نقطه استان خبر داد. 
حجت‌الاسلام‌‌والمسلمین «علی چراغی‌پور» در نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی برگزاری راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی استان  اظهار کرد: 13 آبان ماه یادآور رویدادهای مهم و سرنوشت‌ساز در تاریخ پرفرازونشیب نهضت شکوهمند انقلاب اسلامی بوده که برای همیشه در ذهن ملت ایران و حتی جهانیان به ثبت رسیده است.
وی  بابیان اینکه شعار محور 13 آبان سال جاری استکبارستیزی و مقاومت اسلامی سرآغاز افول و فروپاشی آمریکای جنایتکار است، گفت: ۱۳ آبان تجلی استکبارستیزی آحاد ملت ایران است و این روز به‌عنوان نماد تسلیم‌ناپذیری، اقتدار، صلابت و مقاومت ملت در پیشگاه جهانیان به ثبت رسیده است.
سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان ادامه داد: راهپیمایی یوم‌الله 13 آبان در 35 نقطه از استان ایلام به‌طور هم‌زمان برگزار می‌شود، تصریح کرد: توسط مردم لحظه شناس و همیشه حاضر درصحنه ایران اسلامی در این روز با حضور گسترده خود در راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی درس دیگری به دشمنان کینه‌توز نظام اسلامی خواهند داد.
وی با تأکید بر اینکه ملت بزرگ ایران اسلامی با حضور تماشایی و با بصیرت خود در مراسم امسال بار دیگر حماسه‌ساز خواهند شد، خاطرنشان کرد: بزرگداشت یوم‌الله 13 آبان امسال فقط منحصر به برپایی راهپیمایی نبوده و باید با اجرای برنامه‌های مختلف از چند روز قبل از مراسم عمومی در جهت تبیین و تشریح ابعاد مختلف این رویداد تاریخی تلاش شود.
فضاسازی تبلیغاتی و محیطی در سطح شهر و اماکن عمومی، تهیه کلیپ‌ها و مستندهای مرتبط با استکبارستیزی و نقش دانش آموزان و دانشجویان در یوم‌الله 13 آبان، برگزاری نشست‌های بصیرت افزایی در سطح مدارس و دانشگاه‌ها حول محور استکبارستیزی، برگزاری مسابقه عکس با عنوان «غیرت انقلابی»، برپایی ایستگاه‌های صلواتی و فرهنگی در مسیر راهپیمایی، اجرای گروه سرود دانش‌آموزی در روز راهپیمایی، برنامه‌ریزی گسترده دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی در راستای برگزار باشکوه مراسم یوم‌الله 13 آبان ازجمله مصوبات این نشست هماهنگی بود.
بر اساس اعلام سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان ایلام، سخنران مراسم راهپیمایی یوم‌الله 13 آبان در مرکز شهر ایلام، «سید حسین نقوی حسینی»، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی است

هفته نامه ی پیک ایلام /peyk-e ilam...
ما را در سایت هفته نامه ی پیک ایلام /peyk-e ilam دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : peikeilama بازدید : 182 تاريخ : شنبه 9 آذر 1398 ساعت: 15:21