اخبار1174

ساخت وبلاگ

دکتر روحانی در سفر به عراق:
روابط ایران و عراق روابط ویژه ای است

رئیس جمهور در پایان امضای 5 سند همکاری میان تهران و بغداد اعلام کرد که دو کشور توافق کرده اند صدور ویزا برای زائران و گردشگران ایرانی و عراقی رایگان شود. 
•نخست وزیر عراق: ما خواهان بهترین روابط با جمهوری اسلامی ایران هستیم و دست دوستی و برادری را به سمت ایران همسایه عزیزمان دراز می کنیم
حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی در یک نشست خبری با نخست وزیر عراق در بغداد ، ضمن قدردانی از دولت و ملت عراق بخاطر پذیرایی‌های گرم از هیات ایرانی گفت که در جریان مذاکرات فشرده با رئیس جمهور و نخست وزیر عراق، گام های خوبی در راستای منافع دو ملت برداشته شده است.
دکتر روحانی اظهارداشت: در مذاکرات با نخست وزیر عراق توافق شد که روابط مردم با یکدیگر بیش از پیش تسهیل شود و در همین راستا ایران اعلام می‌کند که برای ویزا مبلغی را دریافت نمی‌کند و طرف عراقی هم بعد از این اعلام، اعلام می‌کند که این کشور هم مبلغی را دریافت نخواهد کرد. 
رئیس جمهور افزود: طرف عراقی در شرایط فعلی ترجیح می‌دهد روند صدور ویزا اجرا شود اما مبلغی برای ویزا دریافت نشود که این حرکت گامی در روند تسهیل روابط دو ملت است.
دکتر روحانی توسعه همکاری های تجاری را یکی دیگر از محورهای گفت و گو عنوان کرد و اظهارداشت: توافق کردیم که راجع به مسایل مربوط به تعرفه ترجیحی ، دو طرف مذاکرات خودشان را ادامه داده و لیست مورد نظر را ارایه دهند تا برای تسهیل تجارت میان دو کشور نیز قدم های لازم برداشته شود.
رئیس جمهور گفت: موضوع سوم مورد بحث این بود که بتوانیم در زمینه استاندارد، توافقاتی با هم انجام دهیم که تبادل کالا در زمینه مصنوعات ، کشاورزی و دارو، با تسهیلات بیشتری انجام بگیرد.
دکتر روحانی با بیان اینکه عملیات اجرایی راه آهن شلمچه – بصره آغاز می شود، افزود: با توجه به اتصال شبکه راه آهن ایران به خطوط آهن پاکستان، افغانستان،‌ترکمنستان، قزاقستان، ‌آذربایجان و ترکیه ، امیدواریم در آینده بتوانیم راه‌آهن بین دو کشور را نیز به هم متصل کنیم که این کار با عملیات اجرایی 35 کیلومتر خط آهن بین شلمچه و بصره انجام می‌گیرد. امروز توافقات لازم برای این کار انجام گرفت و امیدواریم هر چه سریع‌تر این گام مهم در راستای تقویت روابط بین دو ملت و حمل کالا، برداشته شود.
رئیس جمهور مساله محیط زیست را یکی دیگر از محورهای گفت و گو با طرف عراقی برشمرد و افزود: در زمینه مسایل زیست محیطی تفاهماتی که داریم باید سریع‌تر اجرایی شود تا بتوانیم راجع به مسأله گرد و غبار هم بین دو کشور و هم با سایر کشورهای منطقه، همکاری کنیم.
دکتر روحانی با بیان اینکه دو کشور در زمینه انرژی همکاری های خوبی با یکدیگر دارند ، اظهارداشت: ایران برق و گاز مورد نیاز عراق را تامین می کند و ما اعلام کردیم که برای صدور برق بیشتر آمادگی داریم و همچنین در زمینه نفت می‌توانیم تسهیلات لازم را برای توافقات بین دو کشور داشته باشیم.
رئیس جمهور افزود: در زمینه مسایل بانکی که یکی از مسایل مهم بین دو کشور است ، بر اجرای سریع‌تر توافقاتی تأکید کردیم که بین دو بانک مرکزی انجام گرفته بود . همچنین در زمینه بانک‌های تجاری که می‌توانند با هم رابطه داشته باشند ، توافق کردیم که گام های لازم را برداریم .
نخست وزیر عراق نیز در این نشست با ابراز خرسندی از اینکه میزبان رئیس جمهوری اسلامی ایران است ، گفت: این سفر، از نگاه ما، سفری بسیار مهم و تاریخی است که هدف آن سرآغازی متفاوت از گذشته برای توسعه روابط بین دو کشور و دو ملت باشد.
عادل عبدالمهدی با بیان اینکه ایران و عراق دو کشور همسایه و به حکم این همسایگی و روابطی که دیرپاتر از روابط بین هر دو کشور دیگری است، نباید به سطح فعلی روابط بین دو کشور بسنده کنند، تصریح کرد: عراق به دنبال توسعه بیشتر روابط در تمام زمینه‌ها با جمهوری اسلامی ایران است.
وی با اشاره به اینکه مذاکرات در عمده حوزه های امنیتی ، سیاسی، اقتصادی، علمی، فرهنگی، فناوری بسیار ثمربخش و موفقیت آمیز بود، گفت: توافقاتی در عمده این حوزه ها حاصل شد. در زمینه ایجاد شهرک صنعتی مشترک در مرزهای دو کشور همینطور در زمینه صدور روادید برای کاهش هزینه‌های مالی شهروندان توافق کردیم. توافقاتی در زمینه نفت و حمل و نقل و مرتبط کردن راه‌آهن بین دو کشور، در زمینه صنعت و بهداشت داشتیم. همچنین بر اهمیت تبادل تجاری بین دو کشور تأکید کردیم. 
نخست وزیر عراق با بیان اینکه «ما روابط بسیار خوبی با جمهوری اسلامی ایران داریم»، افزود: دو طرف با هم همکاری داریم و کاملاً شرایط یکدیگر را درک می‌کنیم و می‌دانیم چگونه باید یکدیگر را یاری کنیم.
 

 

 استاندار ایلام:

شاخص های ملی ایلام در طرح های کلان کشوری لحاظ شود


 استاندار ایلام گفت: شاخص های ایلام فراتر از شاخص های استانی است و در برنامه ریزی های کشور باید استان ایلام از منظر شاخص های ملی دیده شود.
قاسم سلیمانی دشتکی در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان ایلام با حضور مسئولان برنامه ریزی استان های منطقه سه طرح آمایش سرزمینی اظهار داشت: عقب ماندگی های ناشی از هشت سال جنگ تحمیلی، منابع نفت و گاز، منابع آب، اربعین، مرز مهران، 430 کیلومتر مرز مشترک با عراق از جمله شاخص های ملی استان ایلام است.
وی افزود: در برنامه ریزی های کلان کشور از جمله طرح آمایش سرزمین باید نگاه مسئولان به استان ایلام یک نگاه ملی باشد چرا که به طور مثال 3.5 درصد مبادلات تجاری کشور از طریق مرز مهران انجام می گیرد و روزانه 500 کامیون و ماشین سنگین حمل بار از نقاط مختلف کشور در مسیرهای استان ایلام منتهی به مرز مهران در حرکت هستند و روزانه بیش از چهار هزار نفر زائر و تاجر از طریق مرز مهران تردد می کنند و در اربعین نیز افزون بر 65 درصد زائران استان ایلام را در رفت و برگشت انتخاب می کنند.
سلیمانی دشتکی یاداور شد: اما با این وجود در استان ایلام معضلاتی چون فقر، خودکشی، خودسوزی، اختلاف سطح درآمدی اقشار، بیکاری، کمبود فرصت های شغلی، جمعیت زیاد افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی کمیته امداد و بهزیستی، ... بر عدم توسعه و رشد کمی و کیفی استان ایلام در زمینه های مختلف تاثیر گذار بوده است.
وی تاکید کرد: اگر برای استان ایلام شاخص ها درست جانمایی و تعریف شود شاهد رشد و ارتقای همه جانبه این استان در زیربخش های مختلف خواهیم بود و حتی ایلام در بعضی شاخص ها مثل کشاورزی استعداد تبدیل شدن به قطب و پیشران در کشور را دارد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام هم گفت: در طرح آمایش سرزمین برای افزایش کیفی محورهای طرح و اجرای مفاد اقتصادمقاومتی استان های مختلف کشور پهنه بندی شده اند که استان ایلام در کنار استان های همدان، لرستان و کرمانشاه منطقه سه و پایلوت طرح آمایش هستند.
رحمت الله قیصوری افزود: در این پهنه بندی همه استان های زیرمجموعه یک منطقه در مزیت، پتانسیل، قابلیت و شاخص های دیگر استان های هم گروه شریک هستند و از این مزیت ها و شاخص ها بهره می برند تا نقاط ضعف استان ها کاهش و نقاط قوت افزایش یابد و همه استان ها هم سو با یکدیگر توسعه و رشد یابند.
وی یادآور شد: استان ایلام با توجه به اهمیتی که در مراودات داخلی و خارجی به واسطه مرز مشترک با عراق دارد نیازمند تسریع در تکمیل آزاد راه حمیل - مهران، آزاد راه پلدختر -دهلران، بزرگراه اندیمشک - مهران، اتصال ایلام به خط راه آهن کرمانشاه و خطوط ریلی سراسری دارد.
قیصوری تاکید کرد: باید با نظارت بخش دولتی از سرمایه گذاران متعهد، با دانش بخش خصوصی برای تکمیل این شریان های مواصلاتی استان ایلام رایزنی شود و همچنین بنیادهایی چون برکت و مستضعفان نیز با بخش خصوصی در تامین اعتبار همکاری کنند.
به گزارش ایرنا، استان های ایلام، کرمانشاه، همدان و لرستان در گروه منطقه سه طرح آمایش قرار گرفته اند و امروز روسای سازمان برنامه ریزی این استان ها به ارائه آماری از مطالعات خود در زمینه شاخص های محوله پرداختند.
در طرح آمایش سرزمینی، استان ایلام مطالعه در زمینه حمل و نقل و انرژی استان های چهارگانه منطقه سه را بر عهده دارد.
گردشگری و خدمات بر عهده استان همدان بوده، استان لرستان در زمینه زیربخش های کشاورزی این استان ها تحقیق و مطالعه کرده و استان کرمانشاه نیز وضعیت صنعت، معدن و تجارت استان های گروه سه را بررسی کرده است.
در این جلسه با حضور برخی مدیران دستگاه های مرتبط با طرح آمایش سرزمین استان ایلام برگزار شد
 

همکاری تنگاتنگ پالایشگاه گاز ایلام با شرکت های دانش بنیان داخلی


مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام گفت: پالایشگاه ایلام با همکاری شرکت های داخلی و اعتماد به توان و ظرفیت آنها بویزه در میان شرکت های دانش بنیان دغدغه های سال های قبل در خصوص تامین و تهیه تجهیزیات مورد نیاز شرکت را به طور محسوس کاهش داده است.
شهریار داری پور افزود: شرکت پالایش گاز با شناسایی شرکت های متخصص داخلی و بازدید از امکانات و توانمندی‌های آنها و ایجاد فضای رقابت پذیری بین آنها نسبت به رفع مشکلات احتمالی در این زمینه در حداقل زمان ممکن گام بر می دارد.
وی اظهار داشت: این واحد با فراهم کردن بستر همکاری با شرکت های داخلی و اعتماد، باور به توان بومی، تکیه بر توانمندی ها و دانش داخلی نسبت به رفع تنگناها و مشکلات، گام های ارزشمندی برداشته است.
مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام یادآور شد: به عنوان مثال این شرکت همکاری تنگاتنگی با شرکت های دانش بنیان داخلی در خصوص تعمیرات بردهای الکترونیکی سیستم های کنترل همچون زیمنس، فایر آی، امرسون و ... داشته است.
داری پور گفت: همچنین واحد تعمیرات ابزار دقیق توانسته ضمن شناسایی گلوگاه ها و مراکز حساس و حیاتی در شرکت اقدامات مناسبی را در جهت بومی سازی و رفع وابستگی به شرکت‌های خارجی انجام دهد و در زمینه همکاری با شرکت های توانمند داخلی گام‌ های مؤثر و سازنده ای بردارد.
وی اظهار داشت: در پالایشگاه گاز ایلام تجهیزات ابزار دقیق و سیستم های کنترل به عنوان چشم های بینا و حسگرهای حیاتی وظیفه مهم و انکارناپذیری در فرآیند تولید پایدار گاز بر عهده دارند و هر گونه خطا در عملکرد آنها باعث نقض در پایش هوشمند فرآیند تولید و در نهایت ایجاد مخاطرات در تولید پایدار گاز می شود.
مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام گفت: با امکان ساخت اورینگ ها و پکینگ های شیرهای کنترلی کارخانه دانه بندی گوگرد در داخل، نیاز به خرید این شیرآلات که هزینه سرسام آوری به شرکت تحمیل می کرد، برطرف شده و صرفه جویی قابل توجهی برای این واحد صنعتی به ارمغان آورده است.
داری پور افزود: همچنین نصب نمایشگر سطح مغناطیسی ساخت داخل به جای نمایشگر سطح واحد بازیافت گوگرد یکی دیگر از مواردی است که یک محصول داخلی با عملکرد قابل قبول با هزینه کمتر و زمان تهیه و ساخت پایین تر امکان رقابت با نمونه مشابه خارجی را داشته است.
وی ادامه داد: جایگزینی ترموکوپل ها و سنسورهای وایبریشن مولدهای گازی با یک برند داخلی به عنوان برند جایگزین تجهیزات اصلی، نگرانی ها در خصوص عدم تامین بخشی از قطعات و تجهیزات حساس نیروگاه را پایان داده است.
به گفته وی یکی دیگر از نیازمندی های مستمر در زمینه تجهیزات ابزار دقیق، گازهای کالیبراسیون است که برای بازدید های دوره ای تجهیزات اعلان و هشدار گاز مورد استفاده قرار می گیرد.
مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام یادآور شد: بروز رسانی و نوسازی سیستم کنترل بویلرهای فشار متوسط که از تجهیزات با تکنولوژی بالا ساخته شده نیز توسط متخصصان داخلی انجام شده و در مدار تولید قرار گرفته است.
به گزارش ایرنا، پالایشگاه گاز ایلام در 15 کیلومتری شرق شهر ایلام قرار دارد، ظرفیت تولید پالایشگاه گاز ایلام روزانه حدود هفت میلیون متر مکعب است.
پالایشگاه گاز ایلام به منظور تامین گاز مصرفی این استان و استان های غربی کشور، تامین خوراک پتروشیمی ایلام، تقویت فشار گاز غرب کشور و شیرین سازی گاز میدان تنگ بیجار در ۲۵ کیلومتری شمال غرب بخش چوار احداث شده است.
کار احداث این مجتمع بزرگ صنعتی از خرداد ۱۳۸۰ آغاز و در پاییز سال ۱۳۸۶ مراحل راه اندازی اولیه آن به پایان رسید.
این پالایشگاه در دو مرحله تعریف شده که در مرحله نخست شش میلیون و ۸۰۰ هزار متر مکعب گاز ترش وارد پالایشگاه و پس از شیرین سازی پنج میلیون و ۸۰۰ هزار متر مکعب آن به خطوط انتقال گاز تزریق می شود.
اتان با ظرفیت تولید روزانه ۳۷۰ هزارمتر مکعب، +C۳ با تولید روزانه بیش از یک هزار و ۳۰۰ متر مکعب، میعانات گازی با ظرفیت روزانه یک هزار و 200 مترمکعب و گوگرد با ظرفیت تولید ۳۴۰ تن در روز دیگر محصولات این پالایشگاه در شرایط کنونی هستند.
این شرکت با حفظ تولید پایدار تا پایان شهریورماه سال جاری 708 میلیون متر مکعب گاز تصفیه شده به خط سراسری گاز ارسال کرده است.
علاوه بر گاز تصفیه شده در این مدت شرکت پالایش گاز ایلام بیش از 810 هزار بشکه میعانات گازی تولید کرده و با توجه به عدم راه اندازی فاز دوم پتروشیمی استان ایلام این فرآورده ها به دیگر نقاط کشور ارسال شده است
 

شهردار ایلام:
۲۸ پروژه شهری در ایلام اجرایی شده است


شهردار ایلام گفت: ۲۸ پروژه شهری با ۳۵ میلیارد تومان در شهر ایلام هم اکنون در حال اجرا و یا به اتمام رسیده است.
طالب صادقیان در نشست خبری با اصحاب رسانه استان اظهار داشت: طرح جامع شهری ایلام ظرف شش ماه اصلاح و به شورای عالی معماری و شهرسازی ارسال شده است.
وی بیان داشت: تهیه نقشه شهری از اقدامات شهرداری ایلام در سال ۹۷ بود که مغایرت‌های آن نزدیک به صفر است.
صادقیان عنوان کرد: با اقدامات صورت گرفته در شهرداری ایلام مراجعه شهروندان در زمینه شهرسازی با کاهش قابل توجهی مواجه شده و در تلاش هستیم به صورت تدریجی تمام اقدامات شهرداری الکترونیکی شود.
وی با اشاره به اینکه به دنبال اجرای شهر الکترونیک و سپس شهر هوشمند هستیم و این اقدام در نوع خود برای اولین بار در کشور اتفاق می‌افتد، تصریح کرد: این اقدامات در راستای تکریم ارباب رجوع و حقوق شهروندی انجام شده و یا در حال انجام است.
ایجاد ۳۷ پارک محله‌ای و پارک‌های خطی
شهردار ایلام اظهار داشت: با ایجاد ۳۷ پارک محله‌ای و پارک‌های خطی، سرانه فضای سبز شهر ایلام از یک متر به دو متر خواهد رسید، اما این میزان اختلاف زیادی با استاندارد سرانه فضای سبز در کشور دارد و امیدواریم بتوانیم در برنامه سالانه ۴ ساله این رشد را به استانداردهای لازم برسانیم.
وی اضافه کرد: در حوزه ایجاد طرح جامع خدمات شهری ارقام مناسبی برای تجهیزات و ماشین آلات هزینه شده و ناوگان خدمات شهری شهرداری ایلام به روز شده است.
صادقیان اظهار داشت: در بازده زمانی مناسبی (ساعت ۲۱ تا ۱ شب) زباله‌ها را برداشت می‌کنیم و امیدواریم مردم هم در این زمینه همکاری‌های لازم را داشته باشند.
وی بیان داشت: سازمان خدمات پسماند در یک سال گذشته آغاز به فعالیت کرده و در گام اول فر هنگ سازی و آموزش را در دستور کار این سازمان قرار گرفت، در این زمینه دوره‌های آموزشی مناسبی در مدارس، ادارات و محلات برگزار شد تا مردم با تفکیک زباله از مبدا آشنا شوند.
وی تصریح کرد: زباله‌های تفکیک شده شهروندان توسط بخش خصوصی خریداری می‌شود و امیدواریم با مشارکت بخش خصوصی بتوانیم مرکز بازیافت زباله استان را راه اندازی کنیم.
اجرای برنامه‌های فرهنگی در سطح شهر ایلام
شهردار ایلام عنوان کرد: سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری بیش از ۵۴ برنامه فرهنگی را در محلات شهر ایلام اجرا کرده و در خلال این برنامه‌ها مشکلات و کاستی‌های محلات را رصد کردیم.
وی ادامه داد: جُنگ های شادی در نقاط مختلف شهر برگزار شد و تا پایان سال برنامه‌های مناسبی را در راستای نشاط اجتماعی در دست اجرا داریم.
صادقیان اظهار داشت: ایجاد ساختمان برای استقرار ۲۴ ساعته پزشک در آرامستان بهشت زهرا، تجهیز سالن انتظار آرامستان و سرویس‌های بهداشتی و ساختمان اداری و راه دسترسی کمربندی ایلام به آرامستان از اقدامات مناسبی بود که در طول سال ۹۷ به انجام رسیده است.
وی افزود: ۸۰۰ مورد اطفای حریق در حوزه آتش نشانی طی سال جاری توسط سازمان آتش نشانی انجام شده است، در آتش سوزی استخر و بیمارستان شهر ایلام اگر تلاش آتش نشانان نبود قطعاً خسارت‌های مالی و جانی بسیاری به شهروندان وارد می‌شد.
شهردار ایلام گفت: پروژه زیرگذر رسالت شهر ایلام با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال از اردیبهشت ماه سال جاری آغاز شده و هم اکنون با ۷۳ درصد پیشرفت در حال اجراست.
وی اظهار داشت: به رغم مشکلات اقتصادی حاکم بر کشور، موانع پیش روی پروژه و بارندگی‌های چشمگیر در استان پیش بینی می‌شود که این پروژه مهم در نیمه اول سال ۹۸ به اتمام برسد و در هفته دولت نیز افتتاح شود.

 

کارگران و کارفرمایان چراغ صنعت را روشن نگه داشته اند


مدیرکل تامین اجتماعی استان ایلام گفت: کارگران و کارفرمایان با وجود تحریم ها چراغ صنعت کشور را روشن نگه داشته اند که این مهم وظیفه تلاشگران خدماتی در تامین اجتماعی را دوچندان می کند.
سهیلا ملکشاهی در هفتمین جشنواره معرفی چهره های برتر حوزه کار و تامین اجتماعی استان ایلام اظهار داشت: کارفرمایان با ایجاد کوچک ترین اشتغال در کشور نمونه هستند و حفظ واحدهای صنعتی و تولیدی در شرایط سخت اقتصادی از افتخارات کارفرمایان موفق است.
وی افزود: با توجه به شرایط کنونی کشور و با تشدید تحریم ها و جنگ اقتصادی با فعال بودن چرخه تولید کارفرمایان، دشمنان را ناامید کرده و با هر گامی که برداشته می شود، دشمن چندین قدم عقب نشینی می کند.
مدیرکل تامین اجتماعی استان ایلام یادآور شد: در جامعه مشکلات زنجیروار به هم متصل هستند و رفع موانع در همه بخش ها به تعامل و همکاری مدیران، کارگران و کارفرمایان نیاز دارد.
ملکشاهی با بیان اینکه انسجام و هم افزایی برای کاهش و رفع مشکلات ضروری است، گفت: با تلاش کارگران و کارفرمایان که سنگرسازان بی سنگر هستند سازمان از این قشر به عنوان شرکای اصلی یاد می کند و تعامل و ارتباط با آنان مصداق اقتصاد مقاومتی است.
وی با اشاره به شرایط اقتصاد داخلی و بین المللی، خروج از وضعیت موجود و رونق تولید و اشتغال را مستلزم همدلی و همراهی کارفرمایان، کارگران، نهادها و سازمان های خدمت رسان دانست و گفت: سازمان تامین اجتماعی به عنوان یک نهاد اقتصادی همواره حامی نیروهای مولد جامعه در تولید است.
مدیرکل تامین اجتماعی استان ایلام بر ضرورت ایجاد امنیت و آرامش نیروی کار و تضمین آتیه آنان تاکید کرد و گفت: این افراد در جنگ اقتصادی مشغول نبرد هستند و توسعه و شکوفایی اقتصادی کشور مرهون پایداری و مقاومت کارآفرینان و بهره گیری از مهارت و دانش روز تولید است.
** مدیر درمان تامین اجتماعی ایلام نیز در این آیین گفت: در شرایط کنونی برخی کارفرمایان در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی حرکت می کنند و در این مسیر نیز گام های خوبی برداشته اند.
دکتر کریم لاله ماژین اظهار داشت: بیش از نیمی از جمعیت استان ایلام تحت پوشش تامین اجتماعی قرار دارد و به عنوان یک ارگان پاسخگو و رعایت کننده ارزش های دینی، ملی و تعاملات اجتماعی به ویژه با شرکای خود است.
وی افزود: پویایی، پایداری و کارآمدی سازمان با وجود این شرکا و در سایه تعاملات، همکاری و حضور چشمگیر کارفرما و کارآفرینان به دستاورد های با ارزش خواهیم رسید و به همین دلیل سازمان نگاه ویژه ای به این جامعه هدف دارد.
لاله ماژین یادآور شد: کارگران و کارفرمایان در عرصه تولید و اشتغال علاوه بر فراهم کردن معیشت انسانی، در چرخه توسعه کشور نقش فعالی دارند و سازمان خود را ملزم به حمایت از این جامعه می داند.
وی تصریح کرد: با توجه به شرایط اقتصادی امروز جامعه و تحریم های اقتصادی و نقش فعال و سازنده کارفرمایان از شرکای خود از جمله شرکت ها، کارگزاری ها و کارفرمایان حمایت می کند.
دکتر لاله ماژین در بخش دیگری از سخنانش گفت: از ابتدای سال‌جاری تاکنون ۳۰۰ هزار بار مراجعه در مراکز درمانی استان ثبت شده و یک میلیون بار مراجعه نیز به دی کلینیک صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه بیش از هشت هزار و ۵۰۰ کاربر به ثبت نوبت الکترونیکی و تلفنی اقدام می کنند، گفت: پذیرش الکترونیکی و حذف دفترچه درمانی از ابتدای سال ۹۶ در مراکز ملکی مدیریت درمان انجام شده و در مراکز غیر مستقیم نیز این اقدام از آبان ماه سال جاری صورت گرفته است.
لاله ماژین افزود: بیش از 395 مرکز طرف قرارداد سازمان در استان فعال است که از این تعداد ۱۵۹ مرکز نسخه الکترونیکی تولید می کنند که امیدواریم با همکاری دانشگاه این میزان افزایش یابد و بسیاری از هزینه های غیر ضروری حذف شود.
استان ایلام دارای 307 هزار بیمه شده سازمان تامین اجتماعی است که از این تعداد 107 هزار نفر بیمه شده اصلی، 269 هزار و 211 نفر بیمه شده تحت تکلف و هفت هزار و 159 کارگاه فعال است
 

مزارع گندم ایلام پربار تر از سال های قبل هستند

 رییس سازمان جهاد کشاورزی ایلام پیش بینی کرد: امسال 280 هزار تن گندم از مزارع این استان برداشت شود که 100 هزار تن بیشتر از سال گذشته است.
 تراب میری اظهار داشت: سال گذشته 180 هزار تن گندم در ایلام برداشت شد که خوشبختانه به دلیل بارش های سال جاری این میزان افزایش قابل توجهی داشته است.
وی ادامه داد: اکنون 86 هزار هکتار مزرعه دیم و 55 هزار هکتار از اراضی استان امسال به زیر کشت رفته است که پیش بینی می شود برداشت ها قابل توجه باشد.
وی افزود: بر اساس اعلام وزارت نرخ خرید گندم تضمینی امسال هر کیلو گرم 18 هزار و 250 ریال اعلام شده که برای گندم دوروم این مبلغ 500 ریال گرانتر است.
وی همچنین میزان عملکرد کلزا در ایلام را د هزار و 700 کیلوگرم در هر هکتار اعلام کرد و گفت: امیدواریم میزان برداشت کلزا نیز امسال قابل توجه باشد.
وی از آمادگی مراکز خرید گندم در استان خبر داد و گفت: همه اقدامات لازم برای برداشت، حمل و انبار در سیلوهای گندم فراهم شده که امیدواریم بدون کمترین مشکلی کار خرید و ذخیره سازی گندم انجام گیرد.
وی از ممانعت از خروج هر گونه محوله گندم تا اتمام فصل برداشت خبر داد و گفت: با همکاری نیروی انتظامی اجازه نخواهیم داد که تا پایان فصل برداشت گندم از استان خارج شود.
وی تاکید کرد: 30 مرکز خرید گندم و 9 مرکز خرید کلزا برای خرید تضمینی کشاورزان در استان آماده است و همچنان بانک کشاورزی به عنوان بانک عامل پرداخت بهای گندم معرفی شده است.
وی ابراز امیدواری کرد که امسال سال بسیار خوبی از نظر برداشت گندم برای کشاورزان ایلامی با
 

نخستین بخش از مطالبات ایران از عراق به حساب بانک مرکزی واریز شد


در دیدار «عبدالناصر همتی» و «علی العلاق»، دو طرف در مورد «تسهیل امور بانکی صادرکنندگان کالا و خدمت ایرانی»، «فعالیت شعبه های بانک های ایرانی در عراق»، «ایجاد روابط کارگزاری بانک های ایرانی با بانک های عراقی» و همچنین «ضرورت پذیرش ضمانت نامه های دیناری به جای ضمانت نامه دلاری برای فعالیت ‌پیمانکاران ایرانی» بحث و گفت و گو کردند.
بر اساس این گزارش، چهار میلیارد دلار از 12 میلیارد دلار صادرات ایران به عراق مربوط به صادرات برق و گاز است.
 «عبدالناصر همتی» رئیس کل بانک مرکزی شانزدهم بهمن ماه در راس هیاتی وارد بغداد پایتخت عراق شد.
در آن دیدار، توافقنامه سازوکار پرداخت مالی میان ایران و عراق از سوی رئیسان کل بانک های مرکزی دو کشور امضا شد.
رئیس کل بانک مرکزی در پایان سفر دو روزه به عراق در پاسخ به سوال خبرنگاران ایرانی در بغداد، گفت: دیدارها و مذاکرات بسیار خوبی با مقامات عراقی داشته و توافقی که میان بانک های مرکزی دو کشور انجام شده، زمینه رفع مشکلات و افزایش تبادلات تجاری میان دو کشور را فراهم می کند.
همتی ابراز امیدواری کرد با اراده جدی مقامات دو طرف در تقویت روابط همه جانبه اقتصادی، توافق های انجام شده در این سفر هر چه زودتر اجرایی شود.

هفته نامه ی پیک ایلام /peyk-e ilam...
ما را در سایت هفته نامه ی پیک ایلام /peyk-e ilam دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : peikeilama بازدید : 185 تاريخ : دوشنبه 27 اسفند 1397 ساعت: 11:30