اخبار1172

ساخت وبلاگ

استاندار ایلام:
دستاوردهای 40 ساله نظام مایه افتخار ملت ایران است


 استاندار ایلام با اشاره به اینکه دستاوردهای 40 ساله نظام مایه مباهات هر ایرانی است، گفت: نباید دولت‌های کنونی و پیشین با غرض ورزی مورد هجمه قرار بگیرند، انتقاد از همه مسئولان باید بدون جناح بندی، سیاسی کاری و احساسی باشد . 
به گزارش ایسنا، منطقه ایلام، «قاسم سلیمانی دشتکی» همزمان با اولین روز از دهه گرامیداشت فجر و پیش از خطبه‌های نماز جمعه ایلام اظهار کرد: انتقاد باید دارای فاکتورهایی چون عدالت، انصاف، آینده نگری، بینش و رویکرد دلسوزانه برای نظام باشد . 
وی افزود: البته در همه دولت‌ها هستند مسئولان ناسالمی که به جای خدمتگذاری به مردم مطامع و زیاده‌های خود را در اولویت گذاشته‌اند که مراجع قضایی با این افراد به شدت برخورد می‌کنند و نباید به خاطر وجود عده اندکی از این افراد عملکرد همه مسئولان و دلسوزان نظام و مردم به چالش کشیده شود . 
استاندار ایلام اضافه کرد: به تجربه ثابت شده هرجا انتقادها سازنده و بدور از تنگ نظری بوده اوضاع بهبود یافته است، ولی انتقادهای غیرمنطقی و خودخواهانه موجب افزایش چالش های بیشتر و حاشیه سازی می شود . 
سلیمانی دشتکی گفت: ایران اسلامی از همان بدو پیروزی با مخالفت دشمنان و توطئه‌های مختلف آنها مواجه شده اما با صبر و هوشیاری مردم و مسئولان این هجمه‌ها خنثی شده و اکنون نیز در این برهه زمانی هم باید با اتحاد و هم افزایی جنگ روانی دشمن را باید خنثی کنیم . 
وی با بیان اینکه کشور ایران اسلامی هم اکنون یک قدرت تاثیرگذار در منطقه و سطح بین‌الملل است، افزود: باید با انسجام و اتحاد بیشتر این قدرت را در همه ابعاد گسترش و تقویت کنیم . 
وی سپس با ارائه گزارشی کلی از وضعیت استان ایلام قبل و بعد از پیروزی انقلاب عنوان کرد: قبل از انقلاب تنها 38 درصد نقاط شهری از شبکه آبرسانی برخوردار بود که اکنون به 100 درصد رسیده است، پیش از انقلاب تنها هشت واحد صنعتی دایر بود که اکنون به 265 واحد رسیده است . 
استاندار ایلام یادآور شد: تنها 10 روستا پیش از انقلاب برق داشتند که اکنون به 625 روستا افزایش یافته است، پوشش گازرسانی پیش از انقلاب صفر بود که در شرایط کنونی ۳۵۶ روستا گازدار شده اند . 
سلیمانی دشتکی ادامه داد: شبکه بزرگراهی در استان ایلام پیش از انقلاب ایجاد نشده بود که اکنون 150 کیلومتر بزرگراه داریم، طول راه های اصلی از 180 کیلومتر پیش از انقلاب به 560 کیلومتر رسیده است و طول راه های روستایی نیز هم اکنون به یک هزار و 800 کیلومتر افزایش یافته درحالیکه قبل از انقلاب تنها ۳۵۰ کیلومتر بود 
وی اضافه کرد: هم اکنون در راه های مواصلاتی استان 11،5 کیلومتر تونل حفر شده ولی این مقدار پیش از انقلاب تنها 350 متر بود . 
استاندار ایلام تاکید کرد: پیش از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی هیچگونه سد و فرودگاهی در استان ایلام وجود نداشت ولی الان چهار سد و فرودگاه و چندین سد در حال ساخت وجود دارد . 
سلیمانی دشتکی به حوزه کشاورزی و آبیاری اشاره کرد و گفت: پیش از انقلاب پوشش شبکه آبیاری نوین صفر بود که اکنون ۹۰ هزار هکتار و سال آینده نیز به ۱۵۰ هزار هکتار می رسد .
استاندار ایلام با بیان اینکه قبل از انقلاب تنها 17 روستا دارای آب شرب بودند که اکنون به ۵۰۰ روستا افزایش یافته است، اظهار کرد: قبل از پیروزی انقلاب تنها ۲۶۰ مدرسه در استان ایلام وجود داشد که در شرایط کنونی به یک هزار مدرسه رسیده است ، ضمن اینکه درصد باسوادی در استان ۲۷ درصد بود که هم اکنون به ۹۰ درصد افزایش یافته است . 
سلیمانی دشتکی تاکید کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تنها ۲۰۰ دانشجو در ایلام تحصیل می کردند که اکنون به ۳۱ هزار دانشجو رسیده است . 
وی به حوزه بهداشت و درمان پرداخت و گفت: سال 57 تنها یک بیمارستان در استان ایلام فعال بود که اکنون به ۹ بیمارستان رسیده است، در ان مقطع زمانی آغاز انقلاب اسلامی هشت پزشک در ایلام فعالیت می کردند ولی به برکت انقلاب اسلامی هم اکنون شاهد حضور 500 پزشک در ایلام هستیم . 
استاندار ایلام ایلام را قبل از انقلاب فاقد وجود هرگونه کارخانه صنعتی بزرگ دانست و اضافه کرد: هم اکنون به برکت انقلاب صنایع بزرگی همچون پتروشیمی ، سیمان، پالایشگاه گاز شکل گرفته است . 
سلیمانی دشتکی تاکید کرد: واحدهای مختلف صنعتی و تولیدی استان ایلام در شرایط کنونی با توجه به پتانسیل ها و مزیت هایی که دارد، نیازمند توسعه زیرساخت هاست و مرز مهران می تواند به یک مرکز ثقل برای ارتقای اقتصادی، تولیدی، تجاری و صنعتی برای استان و حتی کشور باشد . 
 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی:

ایجاد امید و نشاط هدف اصلی برنامه‌های فرهنگی است

«عمران خودآموز» در نشست خبری اظهار کرد: اکران آثار حاضر در جشنواره فیلم فجر همزمان با سراسر کشور در ایلام از مهم‌ترین رویدادهای دهه فجر خواهد بود، ١٤ فیلم در ٤٢ سانس از دوازدهم تا   هجدهم بهمن ماه در سالن سینما فرهنگ ایلام اکران می‌شود . 
خودآموز تاکید کرد: اکران رایگان فیلم برای قشر کودک و نوجوان در ایام دهه فجر با عنوان سیمرغ پروانه از جمله برنامه های اصلی این دهه خواهد بود، همچنین در افتتاحیه جشنواره فیلم فجر از چهره های سینمایی استان ایلام تجلیل و تقدیر می شود . 
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام افزود: نمایشگاهی از کتاب های ناشران بومی و استانی در محل مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد ایلام برگزار می شود تا کارنامه کاری ناشران و نویسندگان استانی در معرض دید مخاطبان قرار بگیرد . 
وی ادامه داد:غرفه دستاوردهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام و عملکرد چهل ساله این دستگاه نیز در نمایشگاه دستاوردهای انقلاب برپا شده است، گروه موسیقی آلامتو به سرپرستی محمد جواد شوهانی در شهرستان های مختلف استان، کنسرت برگزار می‌کند . 
خودآموز با اشاره به دیگر برنامه های فرهنگی دهه فجر تاکید کرد: ٣ گروه نمایشی در جشنواره بین المللی تئاتر فجر حضور خواهند داشت که شامل دو اثر خیابانی و یک اثر صحنه ای است، نمایشگاهی از آثار تجسمی هنرمندان این حوزه در همین ایام برپا خواهد شد و گروه سرود انقلاب از سوی دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان در   روز سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران به اجرا در خواهد آمد . 
اولویت با زیرساخت های فرهنگی است  :
خودآموز در بخش دوم این نشست در تبیین عملکرد یک ساله‌ی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام اظهار کرد:   سیاست ما در اداره کل، برون سپاری برنامه های فرهنگی هنری به موسسات و تشکل های فرهنگی و هنری است، در چهل سالگی انقلاب اسلامی ایران، شاهد ساخت اولین پلاتوی تئاتر در استان هستیم که ساخت آن پیشرفتی ٥٠ درصدی داشته است . 
وی افزود: تمام توجه ما به مسائل فرهنگی در راستای امیدبخشی و ایجاد نشاط بوده است، از همین رو از ١٠٠ کنسرت موسیقی که در این مدت اجرا شده است هیچ یک لغو و یا دچار مشکل نشده است و این مسئله غنای فرهنگی استان را به خوبی نشان می‌دهد . 
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام ادامه داد:  ایلام دارای خرده فرهنگ های مختلف است و سعی کردیم از پتانسیل‌های هر کدام از شهرستان ها نهایت بهره را ببریم، ایجاد دبیرخانه جشنواره ملی تئاتر خیابانی شرهانی در دهلران و دبیرخانه دائمی جشنواره موسیقی «سورناوا»   در دره شهر از این دست اقدامات است . 
وی اظهار کرد: تا حد زیادی تلاش شد که از هنرمندانی که در عرصه ملی و بین المللی حضور دارند حمایت های ویژه ای شودکه اعزام گروه های نمایشی و عکاسان از این قبیل است .
خودآموز تبیین کرد: احداث سالن های ٤ گانه سینما امید با حمایت سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان سینمایی با ظرفیت ٤٠٠ صندلی در حال پیگیری است، سینما قدس ایلام   نیز در آینده نزدیک احیا می شود و مراحل ساخت آن آغاز شده است و ساخت مینی سینمای انجمن سینمای جوانان ایلام نیز امکان مناسبی را برای پخش فیلم های کوتاه و نقد و بررسی آثار فراهم کرده است . 
وی افزود: برای ساخت تالار مرکزی چندمنظوره فرهنگی هنری استان، 3 میلیارد و 400 میلیون تومان جذب شده و امسال نیز ۷ میلیارد ریال اعتبار دارد که در مراحل مقدماتی است و در سال‌ آینده ، تلاش جهت جذب اعتبار بیشتر برای آن صورت خواهد گرفت.  

 

مدیر کل تامین اجتماعی:

استقبال بانوان ایلامی از طرح بیمه زنان خانه دار کم نظیر است


مدیر کل تامین اجتماعی ایلام با اشاره به استقبال بسیار خوب زنان ایلامی از طرح بیمه زنان خانه دار گفت: دتنها در دی ماه امسال 500 قرارداد زنان خانه دار در استان منعقد شده است.
سهیلا ملکشاهی در نشست با اصحاب رسانه ایلام اظهار کرد: بیش از 53 درصد جمعیت استان از خدمات بیمه ای تامین اجتماعی استفاده می کنند و برای بیمه زنان خانه دار و دانشجویان، علی رغم نبود رابط کارفرمایی و کارگری، شرایطی فراهم شده تا این افراد از خدمات بیمه تامین اجتماعی برخوردار شوند.
وی افزود: در سه ماهه اخیر و همزمان با اطلاع رسانی رسانه ها، قراردادهای بیمه زنان خانه دار با افزایش چشمگیری مواجه شد و این تعداد در دیماه به 500 قرارداد رسید به گونه ای که این تعداد به نسبت جمعیت در کشور بی سابقه است.
مدیر کل تامین اجتماعی ایلام یادآور شد: قبل از انقلاب کمتر از 10 هزار نفر از امکانات بیمه تامین اجتماعی استفاده می کردند اما امروز بیش از 53 درصد جمعیت استان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی و 370 هزار نفر از جمعیت استان نیز از خدمات تامین اجتماعی استفاده می کنند که از برکات انقلاب اسلامی است.
ملکشاهی تصریح کرد: در ابتدای انقلاب یک دفتر کوچک و زیر نظر استان کرمانشاه وجود داشت اما اکنون یک اداره کل، 9 شعبه و سه شعبه اقماری و یک شعبه کارگزاری در حال خدمت به مردم استان هسند.
به گفته وی خدمات دولت و بیمه های آن در راستای اجرای اصل 29 قانون اساسی است که بیمه دامداران، کارگران، کشاورزان و... از دستاوردهای انقلاب است.
مدیر کل تامین اجتماعی ایلام تصریح کرد: دانشجویان در سه شیوه قرارداد می توانند با ارئه کارت دانشجویی چهار سال از خدمات بیمه ای و سابقه بیمه برخوردار شوند.
ملکشاهی افزود: از مجموع بیمه شده های اجباری 107 هزار نفری تامین اجتماعی که با اعضای خانواده به 307 هزار نفر می رسند دولت به هر شیوه ای بخشی از حق بیمه آنها را تقبل می کند.
وی اعلام کرد: بیش از نیمی از جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند و ایلام از لحاظ پوشش بیمه ای جز 10 استان برتر کشور قرار دارد که این رتبه در نوع خود بی سابقه بوده است. 
مدیر کل تامین اجتماعی ایلام با بیان اینکه 35 هزار نفر از جمعیت استان مشمول قوانین خاص تامین اجتماعی هستند، گفت: بیمه 30 هزار از این جمعیت را دولت پرداخت می کند. 
ملکشاهی ادامه داد: 13 هزار و 700 نفر مستمری بگیر اصلی در استان داریم که توانند با مراجعه به سایت تامین اجتماعی، نصب اپلیکیشن مای تامین و یا با شماره گیری تلفن 14 20 از خدمات غیر حضوری سازمان استفاده کنند.
ملکشاهی تاکید کرد: این سازمان همواره در صدد افزایش تامین پوشش بیمه ای به آحاد جامعه و بیمه مشاغل آزاد، اجتماعی و اخیرا بیمه زنان خانه دار و دانشجویان بوده که این امر نشان دهنده اهمیت سازمان به تحقق شعار تامین اجتماعی است
 

هفته نامه ی پیک ایلام /peyk-e ilam...
ما را در سایت هفته نامه ی پیک ایلام /peyk-e ilam دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : peikeilama بازدید : 176 تاريخ : پنجشنبه 25 بهمن 1397 ساعت: 15:10