اخبار1144

ساخت وبلاگ

استاندار ایلام در مراسم معارفه معاونان:

مدیران باید چابک و همراه دولت باشند

استاندار ایلام گفت: تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در استان ایلام در راس برنامه‌های اقتصادی قرار دارد و در حوزه عمران باید در بخش راه تمرکز لازم را داشته باشیم.
به گزارش ایسنا، منطقه ایلام، «قاسم سلیمانی دشتکی» در جلسه شورای اداری استان ایلام که به منظور تکریم و معارفه معاونین «سیاسی، امنیتی و اجتماعی»، «هماهنگی امور عمرانی» و «معاون اقتصادی و توسعه منابع» استانداری ایلام برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین نیازهای مدیریت، اخلاق است و نباید فراموش کرد که اجرا در کنار اخلاق قرار می‌گیرد.
وی با تقدیر از زحمات و تلاش‌های مهندس «محمدرضا مروارید»، استاندار سابق ایلام، افزود: کارهای نیمه تمام در استان را با جدیت پیگیری می‌کنیم و به پایان خواهیم رساند.
استاندار ایلام با اشاره به اینکه معاونت اقتصادی استانداری کارهای بزرگی در پیش دارد، اضافه کرد: مرز برای استان ایلام یک فرصت و نعمت است چرا که اربعین برای استان ایلام فرصتی عظیمی در قبل داشتن مرزی امن و نزدیک است و نباید از این اصل مهم غافل شد که اربعین علاوه بر رسالت انقلابی، مذهبی و دینی‌اش باید وجاهت اقتصادی قوی‌تری پیدا کند.
سلیمانی دشتکی با بیان اینکه در ایام اربعین حسینی و تردد زائران دیده می‌شود که ادارات نسبت به برپایی موکب برای پذیرایی از زائران اقدام می‌کنند، تصریح کرد: ما باید بگذاریم بازار از این حجم تردد زائران منتفع شود.
وی در ادامه با اشاره به ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در استان عنوان کرد: ادامه حرکت در این مسیر نیازمند تکمیل زیرساخت‌های لازم به ویژه در حوزه راه است و باید در حوزه سرمایه گذاری نیز اهلیت افراد سرمایه‌گذار برای ما ثابت شود.
استاندار ایلام با بیان اینکه مرزهای چنگوله و چیلات در استان باید برای توسعه هر چه بیشتر استان فعال سازی شوند، اظهار کرد: برای مرز چیلات از محل اعتبارات استانی 4 میلیارد تومان در نظر گرفته شده و وزارت ارتباطات نیز 3 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل زیرساخت‌های آن در نظر گرفته است.
سلیمانی دشتکی با اشاره به اینکه 8 منطقه آزاد در کشور به هم متصل هستند که اگر یکی از آنها قطع شود همه آنها قطع خواهند شد، افزود: اجرای طرح بزرگ سامانه گرمسیری نیز از دیگر طرح‌های مهم در سطح استان است که در حوزه وزارت جهاد کشاورزی به خوبی پیش رفته ولی در حوزه وزارت نیرو کار آن تا حدودی عقب است که در مجموع 80 هزار هکتار به مجموع اراضی آبی در استان افزوده می‌شود.
وی با بیان اینکه کشت غلات در استان عمده فعالیت در بخش کشاورزی را تشکیل می‌دهد، گفت: ما باید بتوانیم به سمت کشت گیاهان دارویی، گل محمدی، توسعه باغات، گلخانه‌ها و ... برویم و بتوانیم با ایجاد صنایع تبدیلی، فراوری و بسته‌بندی در بخش کشاورزی پیش برویم.
استاندار ایلام توجه به پارک‌های عمومی را بسیار مهم ارزیابی و اضافه کرد: ایجاد پارک جنگلی بلوط و در کنار آن احداث پارک ارغوان نیز اهم برنامه‌های این بخش است که هم در حوزه تفریحی موثر خواهد بود و هم در حوزه پدافند غیرعامل مثمرثمر است.
سلیمانی دشتکی با تاکید بر اینکه تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در استان ایلام در راس برنامه‌های این بخش استان قرار دارد، گفت: در حوزه عمران نیز کارهای بزرگی انجام شده ولی باز هم جای کار وجود دارد که به عنوان نمونه در بخش راه باید تمرکز لازم را داشته باشیم.
وی با اشاره به زلزله آبان ماه در ایلام، عنوان کرد: با تلاش و پیگیری‌های انجام شده توانستیم 160 میلیارد تومان اعتبار برای پروژه‌های عمرانی، خسارت ساختمان‌ها و کمک‌های بلاعوض جذب کنیم و باید بتوانیم زمینه را برای حضور بیشتر بخش خصوصی در اجرای پروژه‌ها بیشتر کنیم.
استاندار ایلام با تاکید بر اینکه وحدت و همدلی راه پیشرفت و توسعه استان است، اظهار کرد: در انتصابات باید ملاک، توانمندی افراد، هماهنگی با سیاست‌های دولت و رعایت توازن منطقه باشد و مدیران نیز باید چابک و همراه دولت باشند.
سلیمانی دشتکی با بیان اینکه انتخاب فرمانداران و بخشداران باید از بدنه وزارت کشور باشد، عنوان کرد: توجه به رسانه‌ها بیسار حائز اهمیت است و رسانه‌ها باید با انتقادات و ارائه پیشنهاد سازنده مدیران را کمک کنند. ما با رسانه‌ها رفیق هستیم و پذیرای پیشنهادات ارزنده اصحاب رسانه خواهیم بود.
وی پاسخگویی به مردم و حرکت در چارچوب قانون را وظیفه اصلی مدیران دانست و تصریح کرد: مدیران در انتصابات خود باید از ظرفیت جوانان و بانوان استفاده کنند چرا که این مهم مورد تاکید ریاست محترم جمهور است.


معاونان جدید استاندار در مراسم معارفه چه گفتند؟

«محمد نوذری»، «ایوب درویشی» و «احمد کرمی» به ترتیب به عنوان معاونان سیاسی امنیتی، به عنوان معاون اقتصادی و به عنوان معاون عمرانی استاندار ایلام معارفه شدند.
«محمد نوذری» معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام در این مراسم اظهار کرد: آنچه برای ما مهم است رضای خداوند و نظام جمهوری اسلامی ایران است و حرکت در جهت سیاست‌های دولت تدبیر و امید و پاسخگویی به مردم در اولویت‌ کاری خواهد بود .
وی با اشاره به اینکه با برنامه به ایلام آمده‌ام، افزود: برخورد ما باید اخلاق محور باشد و در حوزه فرهنگ نیز باید به این نکته توجه داشته باشیم که فرهنگ می‌تواند زیرساخت‌های ما را در جهت توسعه فراهم کند .
دکتر «ایوب درویشی» معاون اقتصادی و توسعه منابع» نیز اظهار کرد: بعد از سال‌ها دوری از خاکم، مدیریت ارشد استان واسطه خیر شدند تا برگردم و همین طور شد تا تجارب اندکی را که در این سال‌ها کسب کرده‌ام در استان پیاده کرده و منشاء تلاش و کار شوم .
وی با بیان اینکه جهت گیری استاندار برای توسعه ایلام با روحیه و اعتقادم به کار همخوانی دارد؛ افزود: در محرومترین و به نوعی سیاسی ترین استان کشور خدمت کرده‌ام و الان هم امیدوارم اثرگذار باشم چرا که دیده می‌شود استان ایلام در مسیر توسعه قرار گرفته است .
معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری ایلام با اشاره به اینکه بیکاری در ایلام به یک ابرچالش تبدیل شده است، عنوان کرد: باید از فرصت‌های موجود در استان برای رفع مشکلات بهره گرفت که در بخش‌های مختلف از جمله گردشگری و ... پتانسیل های خوبی وجود دارد .
درویشی با تاکید بر اینکه وظیفه ما ادی دین به استان و مردم است، تصریح کرد: در اجرای پروژه‌های عمرانی باید ملی‌تر نگاه کنیم و باید توجه داشت که رفع محرومیت به معنای توسعه در اذهان و توسعه در مدیریت منابع انسانی است .
ایوب درویشی اظهار کرد: شاخص های مختلف به ویژه بیکاری در استان نسبت به کشور جایگاه خوبی ندارد، باید برای برطرف کردن آن با جدیت و همدلی تلاش مضاعفی در بهره برداری از ظرفیت ها و ایجاد اشتغال انجام دهیم.
وی ادامه داد: همه چیز معطوف به دریافت اعتبار برای کار نیست، باید مدیریت ریسک را بالا ببریم و توسعه در اذهان ما شکل گیرد و توسعه یابد تا نمود آن در مدیریت منابع انسانی خود را نشان دهد.
معاون استاندار ایلام افزود: برای رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال اولویت کاری این معاونت جذب سرمایه، اصلاح نظام اداری، نگاه یکسان به ایلات و طوایف، استفاده از ظرفیت ها و اجرای طرح ها و پروژه های اولویت دار اقتصادی است.
درویشی یادآور شد: امروز ایلام در یک مسیر جهش زا برای توسعه قرار گرفته و اگر بتوانیم حرکت اثرگذاری داشته باشم، همانطور که در سال های قبل توانستیم از کشور دفاع کنیم، اکنون می توانیم با همدلی و همکاری مردم استان و مجموعه مدیران برای خروج از رکود تلاش کنیم.
وی تاکید کرد: معرفی خوب استان به کشور وظیفه ماست، باید نگاه ملی را به خوبی متوجه استان کنیم، نباید از نقش سازنده یک مدیر غافل بود.
معاون استاندار ایلام افزود: پاسخگویی مردم کار مدیران است، باید به خوبی استان را معرفی کنیم، کمبود منابع یک مشکل اساسی ملی است ولی نقش و مشارکت مردم نباید غافل شویم
مهندس «احمد کرمی» معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار نیز اظهار کرد: پروژه‌های عمرانی که سالانه بخشی از اعتبارات کشور را به خود اختصاص می دهند نقش کلیدی در توسعه دارند لذا نظارت دقیق بر اجرای آنها بسیار حائز اهمیت است .
وی با بیان اینکه توزیع هدفمند اعتبارات نیز از نکات قابل توجه در این بخش است، افزود: احداث پروژه های بدون مطالعه خسارات زیادی به دنبال دارد و مهندسی ارزش در این بخش برای بالا بردن راندمان است چرا که یکی از اصلی ترین کانال ها، طرح های تملک دارایی هستند که بین 20 تا 30 درصد اعتبارات رابه خود اختصاص می‌دهند .
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام افزایش کیفیت پروژه‌ها را امری اجتناب ناپذیر اعلام و عنوان کرد: استان ایلام با توجه به ظرفیت ها می تواند روند توسعه را به سرعت طی کند .
کرمی با تقدیر از زحمات مهندس «شاپور پولادی» در طول تصدی معاونت عمرانی و همچنین مهندس «سید کمال‌الدین میرجعفریان» در دوران سرپرستی در این معاونت، راه و محیط زیست را از اولویت‌های مهم استان عنوان کرد .
در این مراسم از زحمات «حسین کلانتری»، «حشمت‌الله عسگری» و «شاپور پولادی» در معاونت‌های سیاسی امنیتی، اقتصادی و عمرانی تجلیل شد.
در این مراسم معاونان سابق سیاسی امنیتی و عمرانی به علت لغو پروازهای فرودگاه ایلام به دلیل شدت گرد و غبار، حضور نداشتند.


نماینده ایلام در مجلس شورای اسلامی:

راه توسعــۀ استــان تلاش هماهنگ است

نماینده ایلام، ایوان، مهران، ملکشاهی، سیروان و چرداول در مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه باید همه جانبه باشد تا کسب و کاررونق گیرد و قدرت خرید مردم نیز افزایش یابد.
دکتر «جلال میرزایی» در جلسه شورای اداری استان ایلام که به منظور تکریم و معارفه معاونین «سیاسی، امنیتی و اجتماعی»، «هماهنگی امور عمرانی» و «اقتصادی و توسعه منابع» استانداری ایلام برگزار شد، اظهار کرد: حرکت ماشین توسعه کند است و آنچه که ما از مدیریت ارشد استان انتظار داریم که با جدیت هر چه بیشتر پیگیری کنند تسریع حرکت در مسیر توسعه است.
وی با اشاره به اینکه توسعه باید همه جانبه بوده و در حوزه‌های اشتغال و صنعت و ... خود را نشان دهد، افزود: توسعه در واقع رونق گرفتن کسب و کار و از بعد دیگر افزایش قدرت خرید مردم است.
نماینده ایلام، ایوان، مهران، ملکشاهی، سیروان و چرداول در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر در کشور با کمبود منابع از یک طرف و کارشکنی‌های آمریکایی‌ها از طرف دیگر مواجه هستیم، اضافه کرد: باید همگی دست به دست هم دهیم و با تلاش و پیگیری در جهت ترقی و توسعه استان قدم برداریم.
میرزایی با اشاره به اینکه مدیر باید بتواند در مواقع سختی و کمبود منابع با تلاش و پشتکار در جهت توسعه با برنامه به حرکت خود ادامه دهد، گفت: با تغییر در مدیریت استان امیدوارم به یک تحول در استان برسیم چرا که به این رویکرد خوش بین هستیم و علت آن تلاش و پیگیری‌ها و دغدغه های استاندار در پیگیری امور است.


معاون وزیر اقتصاد:

وجود 1570 مجوز برای سرمایه‌گذاری

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: هم‌اکنون حدود 1570 مجوز برای سرمایه‌گذاری وجود دارد.
به گزارش ایسنا، منطقه ایلام، «حسین میرشجاعیان‌حسینی» در نشست با فعالان اتاق بازرگانی استان ایلام اظهار کرد: نظام مجوز دهی در دولت تدبیر و امید شکل گرفت و برخی از مصوبات قانونی توسط مجلس اسلامی اصلاح شد .
وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه دادور در ایلام، گفت: تسهیل، تسریع و شفاف سازی در اخذ مجوزهای کسب و کار ضمن ایجاد فضای اعتماد بین حاکمیت و صاحبان سرمایه، موجب تحقق یافتن اهداف دولت کارآفرین و افزایش سرمایه در گردش ، خروج از رکود و رونق اقتصادی در کشور خواهد شد .
معاون وزیر اقتصاد تصریح کرد: دولت جبهه جدیدی را برای ایجاد رونق اقتصادی در کشور آغاز کرده و امروز حدود یک هزار و 570 مجوز برای برای سرمایه‌گذاری وجود دارد که مقرر شده از این تعداد مجوز در کشور 400 مجوز در سطح استان‌ها صادر شود و افراد در صورت تمایل برای اخذ مجوزها اقدام کنند .
میرشجاعیان گفت: برای بهبود محیط کسب و کار در بحث مجوزها هیچ راهی وجود ندارد و تنها راه‌حل نهایی این است که از این نظام سنتی خارج شویم .
«شعبان فروتن» رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن استان ایلام نیز در این نشست گفت: فضای کسب و کار کشور در شرایط کنونی چندان مطلوب نیست و این مساله باعث شده تا در سطح بازارهای جهانی توفیق چندانی بدست آوریم .
وی با بیان اینکه در بحث اقتصاد و در حوزه فضای خارج از کشور عملکرد مناسبی نداشته‌ایم، گفت: می‌طلبد دولت نگاه ویژه‌ای به حوزه کسب و کار داشته و حمایت‌های لازم را از فعالان این حوزه انجام دهد .
وی ابراز امیدواری کرد با همکاری بخش خصوصی و دولتی تنگناها و موانع موجود رفع و برطرف شوند.


وجود نقاط حادثه خیز در محور ارتباطی دهلران به آبدانان

وجود نقاط حادثه خیز در محور ارتباطی دهلران به آبدانان باعث تصادفات زیادی در این محور شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، محور حادثه خیز آبدانان دهلران تنها مسیر ارتباطی آبدانان به استان خوزستان هر سال تلفات زیادی داشته است.
مهدی محمدی یکی از رانندگان که به صورت روزانه در این مسیر تردد می کند در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: از زمانی که به یاد دارم تا به امروز افراد زیادی در این مسیر جان خود را از دست دادند.
وی گفت: دید در طول محورهای این مسیر بسیار کم و دارای پیچ زیادی بوده و البته برای حذف نقاط حادثه فعالیت های در حال انجام است.
حسین همتی یکی دیگر از رانندگان در حال ترد طول این محور در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: امسال چند تصادف در این محور اتفاق افتاد و خودروها از دره به پایین پرتاب شدند اما هم اکنون اقدام به نصب حفاظ کرده اند.
وی گفت: مدت ۱۰ سال است که در طول این محور تردد می کنم از زمانی که اقدام به نصب حفاظ شد، خودرویی دیگر واژگون نمی شود.
بهسازی مسیر آبدانان-مورموری
سرهنگ رضا همتی زاده در این زمینه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بیش از ۴۲ درصد از عامل تصادفات را سرعت غیر مجاز را به خود اختصاص می دهد.
رحیم رشیدی مدیر حمل و نقل جاده ای شهرستان آبدانان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در مسیر آبدانان به مورموری اکیپ راهداری مشغول به کار از ابتدای شهر این عملیات را آغاز کردند.
وی افزود: هم اکنون این عملیات در کیلومتر ۷ به اتمام رسیده است و ادامه عملیات تا مورموری در حال انجام است.
اما مشکلاتی در این بین هنوز مرتفع نشده است چراکه علی فتحی یکی دیگر از رانندگان نیز در خصوص این مشکلات در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: این که جاده را تعریض و اقدام به نصب حفاظ شده بسیار خوب است اما اگر پل ها را نیز تعریض و شانه پل ها را به آن نسبتی که جاده ها تعریض شد افزایش می یافت، بسیار خوب بود.
مدیر حمل و نقل جاده ای شهرستان آبدانان در این خصوص گفت: چنانچه اعتباری در این زمینه تامین شود قطعا پل ها نیز ساخته می شوند.
امیدواریم روزی شاهد این باشیم که تلفات جاده ای این مسیر به شدت کاهش پیدا کند


مشعل گاز دهه فجر امسال در 44 روستای استان ایلام روشن می شود

مدیرعامل شرکت گاز ایلام گفت: همزمان با دهه فجر امسال 44 روستای این استان گازدار شده و کلنگ گازرسانی به 38 روستای دیگر نیز به زمین زده می شود.
عباس شمس اللهی در گفت و گو با ایرنا افزود: مشعل گاز در این ایام مبارک در 44 روستای شهرستان های ایلام ، دهلران ، دره شهر ، بدره و ملکشاهی روشن و بیش از چهار هزار و 400 خانوار از نعمت گاز طبیعی برخوردار خواهند شد.
وی از آغاز عملیات گاز رسانی به 38 روستا با جمعیت یک هزار و 570 خانوار از توابع شهرستان های ایلام، سیروان و آبدانان در دهه فجر امسال خبر داد و یادآور شد: عملیات ایجاد خط تغذیه گاز شهرهای میمه و پهله زرین آباد از توابع شهرستان دهلران نیز آغاز و 588 خانوار از نعمت گاز بهره مند می شوند.
مدیرعامل شرکت گاز ایلام تاکید کرد: برای بهره برداری از پروژه های گازرسانی دهه فجر در بخش روستایی 350 کیلومتر خط تغذیه و شبکه اجرا و چهار هزار انشعاب نصب شده است و ضریب نفوذ برخورداری از گاز طبیعی در بخش روستایی به 80 درصد خواهد رسید.
شمس الهی همچنین از نصب بیش از 6 هزار و 150 انشعاب گاز در استان ایلام، از ابتدای سال تاکنون خبر داد و اضافه کرد: هم اکنون بیش از 87 هزار انشعاب گاز در سطح استان ایلام واگذار شده است.
وی تعداد مشترکان جذب شده در سال جاری را حدود هشت هزار و 115 مشترک اعلام کرد و افزود: شمار مشترکان گاز در استان به 135 هزار و 800 مشترک رسیده است.
وی ادامه داد: تاکنون بیش از سه هزار و 338 کیلومتر شبکه گاز در استان اجرا شده که 129 کیلومتر آن به 9 ماه امسال است.
شمس اللهی درباره گازرسانی به شهرها و روستاهای استان نیز گفت: در حال حاضر 22 شهر و 302 روستای استان تحت پوشش گاز طبیعی قرار دارند و عملیات گازرسانی به سه شهر در حال اجراست.

هفته نامه ی پیک ایلام /peyk-e ilam...
ما را در سایت هفته نامه ی پیک ایلام /peyk-e ilam دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : peikeilama بازدید : 147 تاريخ : دوشنبه 9 بهمن 1396 ساعت: 11:55